Konferencelokaler

Konferencested med fantastisk beliggenhed

Vejle Center Hotel er et moderne konferencecenter med en fantastisk beliggenhed. Både naturen og den pulserende by ligger tæt på hotellet. Det gør det til et attraktivt konferencested. Folk elsker at kigge ud på naturen og på samme tid have adgang til civilisationen, byen og de mange tilbud. Vi kan desuden tilbyde erfarne konferenceværter, personlig service og lækker mad fra vores eget køkken.

Find det rigtige konferencelokale

Vores spændende konferencelokaler i Vejle giver dig gode muligheder for at finde det helt rigtige lokale til netop din konference. Der er trådløst internet i alle rum. Fra flere af vores konferencelokaler er der en skøn udsigt til det smukke landskab. Alle konferencelokaler er udstyret med det mest moderne AV-udstyr, og har du brug for særligt udstyr eller en anden opstilling, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig. Herunder kan du se antallet af lokaler, og hvor mange deltagere der kan være i hvert rum.

4 plenumlokaler med plads til 50 personer 
6 mødelokaler med plads til 2-20 personer
5 gruppelokaler med plads til 2-10 personer
Max. kapacitet i største lokale: 150 personer

Konference over flere dage

Ikke alle konferencer kan afholdes kun på én dag. Ønsker du at holde en konference over flere dage, kan det nemt lade sig gøre hos os. Deltagerne kan overnatte på hotellet. Vi har 135 værelser og 2 juniorsuiter. Der er elevator på hotellet, så alle nemt kan komme til deres værelse. I receptionen står personalet til rådighed hele døgnet. Det er muligt at bestille en vækketjeneste via telefonen. Værelserne er indrettet med skrivebord, hvis deltagerne får behov for at arbejde under konferencen.

Et ophold hos os giver fri entré til DGI-Huset Vejle. Deltagerne kan efter dagens program benytte spa, dampbad, fitnessområde eller svømmehal i DGI-Huset, der ligger 120 meter fra hotellet. Det tager ca. 1 minut at gå derhen. Dog er DGI-HUset under disse omstændigheder, lukket indtil 1. september 2020. Du kan naturligvis også benytte hotellets faciliteter, fx vores fitnessrum eller gå/løbe en tur i nærområdet. Hør mere om de forskellige løberuter i receptionen.

Receptionstider
Dagligt 24 timer
Check-in-tid:14:00
Check-ud-tid:11:00

Vi ser frem til at hjælpe dig med at afholde en god konference.