Møder

Hold dine møder på Vejle Center Hotel

Skal du holde et eller flere møder, kan du booke mødelokaler på Vejle Center Hotel. De moderne og funktionelle, mødefaciliteter, den centrale beliggenhed, de lyse og velindrettede hotelværelser, vores restaurant, bar og det høje serviceniveau gør vores 4-stjernede kursus- og konferencehotel til et attraktivt sted at holde møder. Vi tilbyder gratis mødeplanlægning. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at planlægge dine møder, så du og deltagerne får det bedste ud af mødet.

Smuk og central beliggenhed i Vejle by

Vejle Center Hotel ligger i udkanten af Vejle by tæt på Vejle Å og Vejle Ådal. Hotellet er derfor omgivet af en skøn natur. Som gæst på hotellet kan du nyde den fantastiske udsigt til naturen og samtidig nyde godt af den centrale placering. Vejle centrum, Vejle Station/Vejle Trafikcenter ligger i gåafstand til hotellet. Er du i bil, og skal du mod Billund, tager det et øjeblik at komme ud af Vejle. Der er gratis parkering ved hotellet. Vejle Center Hotel er kendt for en glad og veloplagt atmosfære samt et smagfuldt interiør. Uanset anledning har vi altid fokus på service og detaljernes betydning.

Overnat i et af vores dejlige værelser

  • Mange forretningsrejsende ønsker at bo centralt. Det giver mulighed for fx at gå en tur i byen eller benytte offentlig transport.
  • Mange af vores gæster overnatter i forbindelse med deres møder her på hotellet eller andre steder i byen.
  • Vejle Center Hotel råder over 135 dejlige værelser og 2 juniorsuiter. Hotellet er røgfrit, og du kan bestille et særligt allergi- og handicapvenligt værelse, hvis du har behov for det. Alle værelser har telefon og gratis internetadgang.
Læs mere om standardværelse

Vi står altid klar til at hjælpe dig!