Privatfester

Lyse festlokaler med flot udsigt til Vejle Å

Vejle Center Hotel har lyse festlokaler i forskellig størrelse og er derfor et oplagt valg, når du skal holde fest. Det gælder uanset, hvilken type fest du ønsker at holde. Vores gæster holder fx fødselsdag, reception, bryllup eller andre mærkedage her på hotellet. Festlokalerne har udgang til en dejlig stor terrasse med udsigt til Vejle Å. Er vejret godt, er det et perfekt sted at starte festen med en lille velkomstdrink. På Vejle Center Hotel vil vi gøre vores yderste for at skabe de bedste rammer for din fest.

Ved større fester anbefaler vi at bruge vores Monroe Lounge, som kan fungere som et hyggeligt samlingssted efter middagen, til dans og til natmaden.
Loungen er indrettet som en café med billeder af Marilyn Monroe. 


MARILYN MONROE LOUNGE

Vi glæder os til at opfylde jeres ønsker

Forskellige festpakker

  • Festarrangementerne er fra minimum 15 personer.
  • Alle vinmenuer serveres under middagen. 
  • Bordpynt og dekorationer er en del af festen.
  • Priserne er inkl. borddekorationer med årstidens friske blomster, lys, servietter og duge.
  • Inden festen snakker vi sammen om, hvilke farver du foretrækker, og ud fra dine ønsker udvælger vores blomsterdekoratør blomster og afstemmer farverne efter dit valg af duge, servietter og lys.

 

  • Vi har udarbejdet et udvalg af festpakker, som du kan se i vores selskabsbrochure. Vi viser gerne vores festlokaler frem, ring blot til os og aftal tid for en rundvisning. 
     

SE SELSKABSBROCHURE

Kontak os

Overnatning efter festen

Ønsker du og/eller dine gæster at overnatte på Vejle Center Hotel efter festen, kan vi tilbyde 135 dejlige værelser og to juniorsuiter til en favorabel pris.

Næste morgen kan du nyde en dejlig morgenbuffet og få en god afslutning på festen sammen med dine gæster.

Book overnatning