Restauranten

Vinen komplementerer maden

Det er også vigtigt for os, at vinen komplementerer maden. Vi har derfor et spændende udvalg af vine, som vores tjenere gerne hjælper til med at vælge. Hos os kan du være sikker på at få en udsøgt menu, der er ledsaget af et spændende udvalg af vine. Når vinen passer sammen med maden, får du en helt anden madoplevelse. Kom og nyd den lækre mad, de dejlige vine og de skønne omgivelser.

Vores kokketeam laver menuer, som er tilpasset efter årstiden. Vi bruger friske og hjemmelavede råvarer til at frembringe lækre og smagfulde retter.

SE VORES MENUKORT 

Hjemmelavet og velsmagende

Vejle Center Hotel er en del af Munkebjerg Gruppen. På vores søsterhotel, Munkebjerg Hotel, har de deres eget bageri. Brød og kager leveres friskbagt fra deres bageri til vores hotel hver dag. Det betyder, at vi ved, at smag og kvalitet er helt i top. Vi får også kød, røgvarer og charcuteri fra Munkebjerg Hotel. Det hele er hjemmelavet, hvilket sikrer, at kvaliteten og smagen er i top. Der arbejdes udelukkende med råvarer af højeste kvalitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores madunivers.

Menu med omhu og omtanke

I restaurantens køkken gør vores dygtige kokke deres yderste for at give vores gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Menuerne udtænkes med stor omhu og omtanke. Det er vigtigt at få de rigtige smagsindtryk frem. Vores kokke har de rette evner til at udnytte råvarerne og sammensætte den helt rigtige, varierede og velsmagende menu med årstidens frugt og grønt.