Standardværelse

Allergi- og handicapvenlige værelser

For mange kan det være problematisk at overnatte ude af forskellige grunde. Det kan fx skyldes allergi eller et fysisk handicap. Vi ønsker at gøre det nemmere for dig at sove ude. Det er derfor muligt at bestille særligt allergi- og handicapvenlige værelser på Vejle Center Hotel. Vejle Center Hotel er desuden røgfrit. 

Populært overnatningssted i Vejle

Da vi ligger tæt på Vejle centrum og offentlig transport, er vi et oplagt overnatningssted for mange forretningsfolk. Vi har også mange familiegæster. Vejle er en spændende by at besøge for børnefamilier. Ved længere ophold er det nemt at tage på udflugt, mange besøger andre byer eller nyder naturen omkring Vejle. Mange af vores gæster værdsætter og vælger os på grund af vores gode geografiske placering. Vi ligger tæt på både det pulserende byliv og den smukke natur. Det er praktisk at bo centralt. Vejle Center Hotel har 135 hyggelige, lyse og velindrettede dobbeltværelser på 33 m². Værelserne er velindrettede i nordisk stil med et hyggeligt sofahjørne. Alle værelser er udstyret med fladskærms-TV med 28 digitale kanaler, elkoger med mulighed for at lave kaffe og te samt gratis, trådløst internet. Værelserne har eget bad med brusekabine og dobbelt håndvask samt hårtørrer. 

Indtjekning
Fra kl. 14.00

Udtjekning
Til kl. 11.00

Book standardværelse

Businessværelser med udsigt

Det er meget attraktivt at afholde møder, kurser og konferencer hos os, da vi har gode konferencefaciliteter og en central beliggenhed. Mange overnatter i forbindelse med møder, kurser og konferencer afholdt på stedet. Vi kan tilbyde businessværelser, hvor der er garanteret udsigt mod Vejle Ådal. 

BOOK JUNIORSUITE

Børn og ekstra opredninger

Børn i alle aldre er meget velkommen på Vejle Center Hotel. Vi gør meget for, at hotellet er familievenligt. Vi ønsker, at det bliver et eftertragtet familiehotel. Alle børn under tre år kan indkvarteres i eksisterende senge uden beregning.  Alle børn under to år kan indkvarteres i barnesenge for kr 200,- per nat, per person.

Der er højst plads til 1 ekstra seng på værelserne.
Der er højst plads til 2 barnesenge på værelserne.
Tillægsgebyrer indregnes ikke automatisk i det samlede beløb og skal betales separat under dit ophold.

Kæledyr

Kæledyr må gerne medbringes efter anmodning.
Der vil være et gebyr på kr. 300,- pr. værelse.

Værelsets faciliteter

Ikke-ryger-værelse
Telefon
Kabel-TV
WLAN
WC
Brusebad
Hårtørrer
Skrivebord
Elkoger
Te og kaffe
Vinduer, der kan åbnes
Lounge
Buksepresser