Teambuilding

Uden- og indendørs teambuildingskurser

På Vejle Center Hotel kan du få hjælp til at afholde både uden- og indendørs teambuildingskurser. Der er rig mulighed for at inddrage de naturskønne omgivelser i programmet. Indendørs kan hotellet tilbyde lyse og indbydende omgivelser i et moderne hotel med en afslappet atmosfære. Det er nemt at føle sig godt tilpas og slappe af. Det er et godt udgangspunkt forud for et teambuildingarrangement, hvor deltagerne måske kan være lidt anspændte. Er der behov for overnatning, har vi 135 dobbeltværelser på 33 m² og to juniorsuiter på 50 m². Alle vores værelser er hyggelige, lyse og velindrettede i nordisk stil. 

Et teambuildingarrangement på Vejle Center Hotel

Ønsker I at afholde et teambuildingarrangement et centralt sted i landet, er Vejle Center Hotel et oplagt valg. Hotellet ligger midt i Danmark tæt på Vejle by. Vi ligger forholdsvis tæt på motorvejen og med meget kort afstand til offentlig transport (tog og bus). Vi kan ud over natur og by tilbyde lækker mad. En af de sikreste veje til succes, når det gælder kurser, konferencer og teambuilding arrangementer, er at servere en menu, der imponerer deltagerne. Det kan vi på Vejle Center Hotel. Vi er en del af Munkebjerg Gruppen og får blandt andet friskbagt brød fra Munkebjerg Hotel. Vores egne dygtige kokke ved, hvordan de skal sammensætte og udnytte de bedste råvarer, så menuen bliver ekstra spændende.  

Nabo til DGI-Huset Vejle

Vejle Center Hotel er nabo til DGI-Huset Vejle, som vi har indgået et samarbejde med. Det betyder, at hotellets gæster har mulighed for at benytte DGI-Husets faciliteter. Det er således også muligt at indtænke DGI-Huset i programmet. Vi hjælper gerne med at tilrettelægge et fuldt program.

Kontakt os og fortæl, hvad I ønsker at opnå med jeres teambuildingarrangement. Vi har mange års erfaring med teambuilding og deler gerne vores erfaringer med jer.