Scroll

KONFERENCECENTER I VEJLE

Vejle Center Hotel er et moderne forretnings-, konference- og familiehotel, der ligger centralt i Vejle med 10 minutters gang til Vejles butiksstrøg, banegård og flot natur. Hotellet har egen restaurant og bar/lounge. Der er gratis morgenmadsbuffet, Wi-Fi og parkering. Et ideelt konferencecenter i Trekantsområdet.
Send forespørgsel og modtag et uforpligtende tilbud.

Læs Mere

Getaway

Tag familien med på Vejle Center Hotel. Her får I et ophold i et rummeligt familieværelse, hvor I har god plads. Der er masser af oplevelser i nærheden af hotellet, besøg DGI-Huset Vejle med fitness og svømmehal. Har i planlagt en tur i LEGOLAND®, kan I købe billetterne i hotel receptionen, og springe køen over til billetlugen. Alt er selvfølgelig med forbehold, alt efter hvornår de forskellige aktiviteter får lov at åbne op igen. DGI-Huset har lukket til den 1. september 2020.

Læs mere

Weekendophold

Oplev en weekend på Vejle Center Hotel med én eller to overnatninger hvor der er adgang til svømmehal i DGI huset. En 3 retters middag efter køkkenchefens valg samt en stor morgenbuffet inden afrejsen.

Læs mere

STANDARDVÆRELSE

Vejle Center Hotel er et mindre byhotel med store og lyse standardværelser. De er på 33 m² og kan benyttes både som enkelt- og dobbeltværelse. En overnatning på Vejle Center Hotel er inklusiv en stor morgenbuffet inden afrejse. Der kan mod forudbestilling laves op til fire ekstra opredninger.

Læs Mere

Juniorsuite

Forkæl dig selv og opgrader til vores juniorsuite på 50 m². Her får du en smuk panoramaudsigt over Vejle Å og komfort i særklasse. Nyd den ekstra plads, den behagelige elevationsseng og udsigten til den smukke natur. 

Læs Mere

Selskaber

Vi har rammerne til enhver sammenkomst - fra det hyggelige, intime selskab til det helt store festarrangement som fx konfirmation og bryllup. Vi har selskabslokaler i forskellige størrelser og kan nemt finde et lokale, der passer til dit selskab. Du kan trygt holde alle dine fester hos os. Vi ser frem til at betjene dig og dine gæster. 

RESTAURANT

Vejle Center Hotels restaurant ligger lige ud til Vejle Ådal. Indretningen er holdt i en smuk, nordisk stil. Vores dygtige kokke er gode til at udnytte de mange lækre råvarer og sammensætte dem til en velsmagende menu. Vi arbejder kun med råvarer af meget høj kvalitet. Vi ser frem til at betjene dig i Restaurant Pavillonen.

Læs mere

Menukort

Hos Vejle Center Hotel gør vi alt hvad vi kan for, at give vore gæster en madoplevelse udover det sædvanlige.

På vort menukort kan du se et udvalg af de spændende og delikate menuer og retter vi kan tilbyde.

Se Menukort

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på Vejle Center Hotel. Vi er placeret på Willy Sørensens Plads 3, ved DGI huset i Vejle. Fra vores centrale placering vil det tage ca. 10 minutter at gå til Vejle centrum og lange butiksstrøg. Tag offentlig transport fra Vejle St. til hotellet.

Kontakt os

Vejle Center Hotel

Vejle Center Hotel ligger centralt placeret i Vejle - med byen på den ene side og den smukke Vejle Ådal på den anden. Et hyggeligt byhotel med restaurant og cykeludlejning hvis man er gæst på hotellet. 

Læs Mere

I nærheden

Oplev Vejle og byens attraktioner. Vejle Center Hotel ligger i centrum af Vejle og giver let adgang til byens gågade, shopping center og naturen. 

Se kort