Vejle har de hårdeste bakker

Danmarks absolut bedste cykelterræn og hårdeste cykelbakker ligger i Vejle. Byen og omegnen rummer både udfordrende stigninger på over 21%, der giver sved på panden og smil på læben, og smukke, flade strækninger med fjord, søer, hede, skov og eng, hvor familiens mindste også kan være med. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at køre mountainbike.
Vejle er Grand Départ-by 2022, og kongeetapen i PostNord Danmark Rundt ligger hvert år i Vejle, hvorfor byen er et populært rejsemål for alle cykelentusiaster.

Området omkring Vejle Center Hotel er spækket med cykelstier og skiltede cykelruter. Vælg mellem hele 19 naturskønne og oplevelsesrige ruter af forskellig længde og sværhedsgrad og tilrettelæg cykelferien efter jeres ønsker og niveau. På cykelruterne kører I ad cykelvenlige stier og veje med meget lidt trafik, og der er aldrig langt mellem oplevelserne.

Det ligger os meget på sinde at gøre din cykelferie til den oplevelse, du drømmer om. Vi hjælper gerne med inspiration og tips til cykelruter, attraktioner og oplevelser i nærheden – og skulle uheldet være ude, stiller vi naturligvis lappegrej og cykelpumpe til rådighed.

DANMARKS BEDSTE CYKELTERRÆN

Pusleplads til din cykel

Vi ønsker at gøre din cykelferie til den oplevelse, du går og drømmer om. Som gæst på Vejle Center Hotel kan du leje cykler gratis, og til medbragte cykler stiller vi et aflåst lokale på hotellet til rådighed, så du kan sove trygt om natten. Velvidende at ingen kan løbe med din cykel. Ved booking af opholdet skal du blot give besked om, hvor mange cykler det drejer sig om.

Bag ved hotellet finder I vores cykelpusleplads, som er til fri afbenyttelse.
Her har vi indrettet en overdækket plads med:

Vaskeplads
Cykelværksted med lappegrej og unbrakonøgler
Slange med luft
Kort over cykelruterne

Ønsker I at få opbevaret cyklerne i aflåst, opvarmet lokale, er det selvfølgelig også muligt.
Vi stiller lokaler til rådighed på hotellet. I skal blot give besked ved booking af opholdet, hvor mange cykler det drejer sig om.

OBS: Gæster på hotellet kan gratis låne en cykel. 

Et sandt eventyr at cykle rundt i Vejle

Cykelferie er en fantastisk måde at koble af, være sammen og opleve verden på – og i modsætning til, hvad mange går og tror, kræver det ikke nødvendigvis en cykelrytters kondition at opleve smuk natur fra cykelsadlen. Danmark er takket være sit flade terræn et helt unikt cykelland, som byder på naturskønne cykeloplevelser og ruter for både store og små, begyndere, fritids- og motionscyklister.

Der er mange måder at holde cykelferie på. Nogle vælger at tage cyklerne med på bilen eller leje cykeludstyr på feriedestinationen, mens andre går linen ud og lader bilen stå hjemme til fordel for cykelvognen. Uanset hvordan du foretrækker at holde cykelferie, har Vejle Center Hotel de nødvendige faciliteter: lappegrej, cykelpumpe, vaskestation, kort over området og ikke mindst Danmarks bedste cykelterræn.

 • Tjek ind alle dage fra kl. 14.00.
 • Tjek ud alle dage senest kl. 11.00.
 • Der er fri parkering ved hotellet.
 • Der er altid mellem 100-300 gratis P-pladser.
 • Spørg efter et parkeringsbevis i receptionen. Dette placeres i forruden.
 • 135 dejlige værelser på 33 m2
 • Mørklægningsgardiner
 • Gratis, trådløst internet på hele hotellet
Mandag til lørdag Frokost: kl. 12.00 – 13.30. Aften: kl. 18.00 – 21.00. Søndag Kl. 07.00 – 10.00. Vi glæder os til at se dig.
 • Du finder vores lækre morgenmadsbuffet i Restauranten.
 • Alle ugens dage kl. 07.00-10.00.
 
 • Der er mulighed for at få en tidlig morgenmadskomplet fra kl. 04.30, ved henvendelse i receptionen senest dagen før.
Tag bus fra Vejle Banegård Du kan tage forskellige busser fra Vejle St. som stopper 3 minutters gang fra hotellet.
 • Bus 214: Tag bussen fra Vejle Trafikcenter (retning Give St.) til Idrættens Hus/hjælpemiddelcentralen
 • Bybus 6: Tag bybussen fra Vejle Trafikcenter (retning Vejle Musikteater) til Idrættens Hus/hjælpemiddelcentralen
Tag cyklen, og oplev den smukke natur omkring Vejle. Henvend dig i receptionen.
 • På Vejle Center Hotel er dit kæledyr også velkommen på udvalgte værelser. Dog må din bedste ven ikke medbringes i restauranten. Rengøringstillæg kr. 300 pr. kæledyr/hund/kat pr. nat.
Hotellet ligger placeret på Willy Sørensens Plads 3, ved DGI huset i Vejle. Der er gratis parkering ved hotellet. Husk at få en parkeringsbillet i receptionen ved ankomst.

Cykelferie i trygge rammer

I samarbejde med Bike Friends er Vejle Center Hotel på listen over godt cykelværtskab. Vi gør noget særligt for dig som cykelgæst, hvad enten Vejle Center Hotel blot er et stop på ruten eller destinationen for cykelferien.

Når du møder det røde Bike Friends-skilt, er du sikret godt cykelværtskab og en tryg videre rejse. Inden for vores åbningstid er Vejle Center Hotel altid behjælpelig med cykelpumpe, lappegrej, cykelkort, mulighed for at “tanke” eller købe drikkevand, adgang til toilet eller information om, hvor du finder det nærmeste toilet. Her er du med andre ord sikret de vigtigste fornødenheder.

Du er naturligvis også altid velkommen til en overnatning og et varmt måltid mad i vores hyggelige og stemningsfyldte restaurant. Vi tager dog forbehold for udsolgte værelser, hvorfor det kan være en god idé at booke dit ophold i forvejen.

Vi glæder os til at se dig på Vejle Center Hotel!

 

I Vejle finder du Danmarks bedste cykelterræn, så hvorfor ikke holde en dejlig cykelferie og bo godt på Vejle Center Hotel.
Vejle er Grand Départ-by 2022 og har nogle af de stejleste bakker i Danmark med stigninger på over 21 % og har samtidig nogle af de bedste MTB-spor i Jylland.

Se mere om din cykelferie her

Cykelturisme i Vejle

Gl. Kongevej / Chr. Winthersvej

Gl. Kongevej

Himmelpind Bike Park

Mountainbike Grejsdalsstien

Bindeballestien

Hærvejen

Gudenåens udspring