Vejle har de hårdeste bakker

Danmarks absolut bedste cykelterræn og hårdeste cykelbakker ligger i Vejle. Byen og omegnen rummer både udfordrende stigninger på over 21%, der giver sved på panden og smil på læben, og smukke, flade strækninger med fjord, søer, hede, skov og eng, hvor familiens mindste også kan være med. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at køre mountainbike.
Vejle er Grand Départ-by 2022, og kongeetapen i PostNord Danmark Rundt ligger hvert år i Vejle, hvorfor byen er et populært rejsemål for alle cykelentusiaster.

Området omkring Vejle Center Hotel er spækket med cykelstier og skiltede cykelruter. Vælg mellem hele 19 naturskønne og oplevelsesrige ruter af forskellig længde og sværhedsgrad og tilrettelæg cykelferien efter jeres ønsker og niveau. På cykelruterne kører I ad cykelvenlige stier og veje med meget lidt trafik, og der er aldrig langt mellem oplevelserne.

CYKELOPHOLD

Skal I på cykelferie? Drømmer du om at opleve smuk natur på to hjul og teste dig selv på Danmarks hårdeste cykelbakker? Så er Vejle Center Hotel et oplagt stop på ruten. Vejle og omegn rummer nemlig Danmarks bedste cykelterræn. I området omkring hotellet finder du både stejle stigninger, der giver sved på panden, og flade strækninger med smuk natur, hvor familiens mindste også kan være med.

Det ligger os meget på sinde at gøre din cykelferie til den oplevelse, du drømmer om. Vi hjælper gerne med inspiration og tips til cykelruter, attraktioner og oplevelser i nærheden – og skulle uheldet være ude, stiller vi naturligvis lappegrej og cykelpumpe til rådighed.

Lad Vejle Center Hotel danne ramme om din cykelferie. Vi gør noget særligt for dig som cykelgæst. 

Nu kan du booke et weekendophold eller et weekendarrangement på Vejle Center Hotel. Vi har sammensat et cykelophold, så du kan prøve kræfter med både de stejle bakker i Vejle og nyde en dejlig tur langs Bindeballestien.

 • Ophold fredag-søndag
 • Overnatning for to personer i 33 m² stort dobbeltværelse. Der er også mulighed for adskilte senge
 • 2-rettersmiddag i vores hyggelige restaurant fredag og lørdag aften
 • Stor morgenbuffet
 • Mulighed for opbevaring af cykler i aflåste lokaler
 • Vaskeplads til cykler – hvor der også forefindes lappegrej, unbrakonøgler og luftslange

Pris for to personer kr. 1.990,-

Opholdet gælder større og mindre grupper ned til fire personer. Ved interesse er du velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål eller ønsker til dit ophold. 

Der tages forbehold for udsolgte værelser.
For booking af ophold ring til Jesper Sørensen på tlf. 7643 6700 eller send en forespørgsel pr. mail.

Vi hjælper hellere end gerne med inspiration og tips til cykelferien og tilrettelægger naturligvis opholdet efter jeres behov. Book eksempelvis et cykelophold fra fredag til søndag på Vejle Center Hotel inkl. middag i vores hyggelige restaurant fredag og lørdag, stor morgenbuffet, mulighed for opbevaring af cykler i aflåste lokaler samt vaskeplads med lappegrej, unbrakonøgler og luftslange. 

Vi gør noget ekstra for dig som cykelgæst.
I samarbejde med Bike Friends er Vejle Center Hotel på listen over godt cykelværtskab. Når du møder det røde Bike Friends-skilt, er du sikret godt cykelværtskab og en tryg rejse videre på din cykeltur. Her er du garanteret de vigtigste fornødenheder.

På Vejle Center Hotel er vi altid behjælpelige med (inden for åbningstiden):

 • Cykelpumpe
 • Lappegrej
 • Mulighed for at ”tanke” eller købe drikkevand
 • Cykelkort
 • Adgang til toilet – eller viden om, hvor du finder det nærmeste toilet

DANMARKS BEDSTE CYKELTERRÆN

Pusleplads til din cykel

Vi ønsker at gøre din cykelferie til den oplevelse, du går og drømmer om. Som gæst på Vejle Center Hotel kan du leje cykler gratis, og til medbragte cykler stiller vi et aflåst lokale på hotellet til rådighed, så du kan sove trygt om natten. Velvidende at ingen kan løbe med din cykel. Ved booking af opholdet skal du blot give besked om, hvor mange cykler det drejer sig om.

Bag ved hotellet finder I vores cykelpusleplads, som er til fri afbenyttelse.
Her har vi indrettet en overdækket plads med:

Vaskeplads
Cykelværksted med lappegrej og unbrakonøgler
Slange med luft
Kort over cykelruterne

Ønsker I at få opbevaret cyklerne i aflåst, opvarmet lokale, er det selvfølgelig også muligt.
Vi stiller lokaler til rådighed på hotellet. I skal blot give besked ved booking af opholdet, hvor mange cykler det drejer sig om.

OBS: Gæster på hotellet kan gratis låne en cykel. 

Et sandt eventyr at cykle rundt i Vejle

Cykelferie er en fantastisk måde at koble af, være sammen og opleve verden på – og i modsætning til, hvad mange går og tror, kræver det ikke nødvendigvis en cykelrytters kondition at opleve smuk natur fra cykelsadlen. Danmark er takket være sit flade terræn et helt unikt cykelland, som byder på naturskønne cykeloplevelser og ruter for både store og små, begyndere, fritids- og motionscyklister.

Der er mange måder at holde cykelferie på. Nogle vælger at tage cyklerne med på bilen eller leje cykeludstyr på feriedestinationen, mens andre går linen ud og lader bilen stå hjemme til fordel for cykelvognen. Uanset hvordan du foretrækker at holde cykelferie, har Vejle Center Hotel de nødvendige faciliteter: lappegrej, cykelpumpe, vaskestation, kort over området og ikke mindst Danmarks bedste cykelterræn.

Cykelferie i trygge rammer

I samarbejde med Bike Friends er Vejle Center Hotel på listen over godt cykelværtskab. Vi gør noget særligt for dig som cykelgæst, hvad enten Vejle Center Hotel blot er et stop på ruten eller destinationen for cykelferien.

Når du møder det røde Bike Friends-skilt, er du sikret godt cykelværtskab og en tryg videre rejse. Inden for vores åbningstid er Vejle Center Hotel altid behjælpelig med cykelpumpe, lappegrej, cykelkort, mulighed for at “tanke” eller købe drikkevand, adgang til toilet eller information om, hvor du finder det nærmeste toilet. Her er du med andre ord sikret de vigtigste fornødenheder.

Du er naturligvis også altid velkommen til en overnatning og et varmt måltid mad i vores hyggelige og stemningsfyldte restaurant. Vi tager dog forbehold for udsolgte værelser, hvorfor det kan være en god idé at booke dit ophold i forvejen.

Vi glæder os til at se dig på Vejle Center Hotel!

 

I Vejle finder du Danmarks bedste cykelterræn, så hvorfor ikke holde en dejlig cykelferie og bo godt på Vejle Center Hotel.
Vejle er Grand Départ-by 2022 og har nogle af de stejleste bakker i Danmark med stigninger på over 21 % og har samtidig nogle af de bedste MTB-spor i Jylland.

Se mere om din cykelferie her

Cykelturisme i Vejle

Gl. Kongevej / Chr. Winthersvej

Gl. Kongevej

Himmelpind Bike Park

Mountainbike Grejsdalsstien

Bindeballestien

Hærvejen

Gudenåens udspring

Voksne
1
Børn
0