Kulturophold på Vejle Center Hotel – bo centralt

Vejle Center Hotel er centralt beliggende i Vejle med udsigt til Vejle Ådal, som rummer naturskønne oplevelser for hele familien. Fra hotellet er der med andre ord hverken langt til natur eller by. Faktisk er afstandene ikke større, end at I kan gå ind til byen på bare 10 minutter. Alene af den grund er Vejle Center Hotel en ideel base for alle typer kulturophold. 

Bor I på Vejle Center Hotel, behøver I heller ikke lede længe efter et godt aftensmåltid. Efter en lang og god dag fyldt med oplevelser må det gerne være nemt og ligetil. Vores dygtige køkken har sammensat et spændende og varieret menukort baseret på årstidens råvarer og forkærlighed for god mad, som rummer noget for enhver smag. Lad roen falde over jer og nyd den smukke udsigt til Vejle Ådal, mens I indtager en dejlig middag i vores hyggelige restaurant. Efter middagen kan I trille lige op i seng – og drømme om dagens små og store begivenheder.

kontakt os i dag på telefon +45 76 43 67 00.

 

 

Danmarks bedste handelsby

Tag på shopping i Vejle

Vejle er (hvis vi selv skal sige det) en af Danmarks absolut skønneste byer; ikke for stor og ikke for lille – og fuld af oplevelser.
Med sin smukke beliggenhed ned til Vejle Fjord og tæt på skov og natur er der rig mulighed for at opleve den danske natur både til vands og til lands. Vejle rummer blandt andet naturskønne vandreruter af forskellig længde og Danmarks bedste cykelterræn, hvor I både kan teste formen og køre ad flade strækninger med smuk natur. For gæster på Vejle Center Hotel er der mulighed for at leje cykler gratis.

Vejles berømte gågade kun 10 minutters gang fra Vejle Center Hotel.
Her finder I et væld af butikker, fortovscafeer, konditorier, hyggelige sidegader og gårdmiljøer.

På en solskinsdag er der næsten ikke noget bedre end at slentre hånd i hånd gennem gågaden, drikke en kop kaffe i solen og iagttage det muntre liv i gågaden. Husk også at slå et smut om paraplygaden, hvor I hvert år fra april til oktober kan opleve en farvestrålende paraplyhimmel over Vejle Midtpunkt; en stemningsfuld lille oase i den nordlige del af gågaden med et spændende mix af restauranter, caféer, barer, specialbutikker, smørrebrødsforretninger, chocolatier, konditorier og boliger.

900 meter lang gågade

På Vejles hyggelige gågade, der strækker sig over Søndergade, Torvegade, Nørregade og Vestergade – og i de mange små sidegader – finder du et alsidigt udbud af specialbutikker side om side med kædebutikker og supermarkeder.

Efter en dejlig formiddag i midtbyen, har I måske lyst til at være kulturelle og dykke lidt tilbage i tiden. Besøg eksempelvis Egtved Museet, Egtvedpigens Grav, Kellers Minde Museum eller tag børnene med på Kongens Jelling, hvor I kan tage på opdagelse i Vikingetiden med moderne og digitale sanseoplevelser.

En anden mulighed er Kulturmuseet Spinderihallerne, der er sammensat af forskellige udstillinger, som beskriver Vejles spændende historie. Her er der ligeledes er lagt vægt på oplevelser samt ny viden og teknologi inden for formidling, hvorfor børnene sagtens kan være med.

Er I mere til kunst og arkitektur, rummer Vejle noget af Danmarks flotteste. Oplev blandt andet Vejle Fjordenhus – Olafur Eliassons ikoniske bygning på Vejle havnefront – og boligbyggeriet “Bølgen”, som siden de første bølgers opførsel i 2009 har modtaget et væld af priser.

Indbydende Vejle

Tag på museum i Vejle

Bindeballe Købmandsgård

Gammel købmandsgård

Bindeballe Station

Bindeballe Station fungerede som en del af Vejle-Vandel-Grindsted-banen, indtil den blev nedlagt i 1967. I dag er banestrækningen en vandre- og cykelsti.

Egtved Museum

Historisk udstilling af genstande fra forskellige perioder fra stenalderen til 1900-tallet.

Egtvedpigens Grav

Besøg VejleMuseernes fortælling om den unge bronzealderpige og se Egtvedpigens grav.

Kellers Minde Museum

Få kendskab til historien om De Kellerske Institutioner.

Kongens Jelling

Tag på opdagelse i vikingetidens Jelling med moderne og digitale sanseoplevelser.

Kunstmuseet Spinderihallerne

Forskellige udstillinger, der beskriver Vejles historie.

Vejle Vindmølle

Byens vartegn, som ligger i kort afstand fra Vejle Center Hotel.

Voksne
1
Børn
0