Nyd en afslappende weekend på Vejle Center Hotel

Alle kan have brug for et weekendophold med romantik for to, en dejlig oplevelse med den nærmeste familie eller nogle gode venner.

Det kunne være afslapning med familien, shoppingtur med veninderne, gastronomi, kulturelle oplevelser, et spændende museumsbesøg, musikarrangementer eller måske en vandretur i Vejles skønne natur.

Fælles for vores ophold er, at du altid er i centrum og får nogle gode minder med hjem fra Vejle Center Hotel.

Der er masser af oplevelser i nærheden af hotellet.

Vejle og omegn byder også på et hav af børnevenlige aktiviteter, herunder Økolariet, hvor der er gratis adgang. LEGO House, MTB for familien på Himmelpind Bike Park og hundredvis af sjove aktiviteter i DGI Huset Vejle, som ligger lige ved siden af hotellet. Desuden ligger Givskud ZOO ikke så langt herfra, og museet i Kongernes Jelling, hvor der for øvrigt også er gratis entré, indbyder til spændende eventyr og historiefortælling for både børn og voksne.

Døgnåben reception

Receptionen har døgnåbent, så har du brug for hjælp under dit ophold, er vi altid at finde i receptionen og står klar til at hjælpe. Der er pengeskab i receptionen, hvis du har brug for det.

Det kan være betryggende, hvis du har værdigenstande eller dokumenter, som du ikke ønsker at tage med dig eller efterlade på dit værelse, mens du er på udflugt.

Dit kæledyr er velkommen

Det er tilladt at tage kæledyr med på Vejle Center Hotel, men kun på specifikke værelser.

Det koster kr. 300,- pr. døgn at have dit kæledyr med.

Kontakt os venligst for at høre mere.

PRAKTISK INFORMATION

Det er muligt gratis at låne cykler, når du er gæst på hotellet. Vi har naturligvis fri wi-fi, og der er gratis parkering foran hotellet. Børn på to år eller derunder kan bo gratis på deres forældres værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Her i restauranten skal du blot nyde tilværelsen