Lyse mødelokaler ud til åen

På Vejle Center Hotel har vi gode faciliteter til alle typer konferencer, herunder store og lyse mødelokaler med terrasse ud mod Vejle Ådal, lokaler med plads til store forsamlinger, moderne AV-udstyr, trådløst internet på hele hotellet, stor hall med sofagrupper til afslapning og uformelt gruppearbejde, et fremragende køkken og behagelige værelser.

Desuden ligger Vejle Center Hotel blot fem minutter fra motorvej E45 og i gåafstand til banegården, hvorfor hotellet er let at komme til og fra. Samtidig er der rig mulighed for at trække frisk luft og opleve smuk natur; Ådalen ligger nemlig lige uden for døren.

Afhold din næste konference på Vejle Center Hotel og lad os stå for alle de praktiske forberedelser. Kontakt os i dag på telefon +45 76 43 67 00.

Gode konferencefaciliteter

En konference er som regel et stort arrangement med mange deltagere, hvor det hele helst skal spille ned til mindste detalje. På Vejle Center Hotel har vi mange års erfaring i at afholde konferencer af forskellig art og kan foruden vores mangeårige ekspertise blandt andet tilbyde:

 • 4-stjernede kursus- og konferencefaciliteter
 • 16 lokaler med plads til op mod 150 personer
 • store og lyse konferencelokaler med udgang til en skøn terrasse, hvor der er mulighed for at trække lidt luft i løbet af dagen, 
 • trådløst internet på hele hotellet
 • alt i moderne AV-udstyr, 
 • mørklægningsgardiner, 
 • stor hall med sofagrupper til afslapning og uformelt gruppearbejde 
 • mulighed for forplejning og overnatning.

Desuden ligger Vejle Center Hotel kun fem minutter fra motorvej E45 og i gåafstand til banegården.
Med lyntoget tager det under to timer at komme fra Høje Taastrup til Vejle. For de, der kommer i bil, er der gratis parkering uden for hotellet. Det er med andre let at kommer til og fra Vejle Center Hotel, uanset hvor I landet, deltagerne kommer fra – og uanset om I kommer i bil eller med tog.

Konference i smukke omgivelser

Vejle Center Hotel er centralt beliggende i Vejle – tæt på både natur og by. Lige uden for døren ligger blandt andet Vejle Ådal, som rummer masser af vandre- og cykelmuligheder.

På en lang konferencedag med foredrag, taler, diskussioner og udveksling af viden kan der ofte være behov for et afbræk midt på dagen med mulighed for at komme ud i naturen, trække lidt frisk luft og samle ny energi. Det er der rig mulighed for i og omkring Vejle Ådal.

Stierne i området er godt afmærket og varierer i længde, så I eventuelt kan trave eller løbe en rask tur i de indlagte pauser.

Vejle er desuden en populær cykeldestination med hele 19 naturskønne og oplevelsesrige cykelruter af forskellig længde og sværhedsgrad.
Her kan I både kan prøve formen af på Danmarks hårdeste cykelbakker og køre ad smukke, flade strækninger. Der er mulighed for at leje cykler på hotellet.

Skal der være mere fart over feltet, byder Trekantområdet på over 75 km mountainbikespor og op til 190 højdemeter at udfolde sig på.

 

Oplevelser og aktiviteter i Vejle

Vejle by rummer rigtig mange mange oplevelser. Fra hotellet er der bare 10 minutters gang ind til midtbyen, hvor I blandt andet kan opleve storslået arkitektur og spændende historie, slentre langs Vejle Fjord og drikke kaffe i solen på en af de mange fortovscafeer. Efter endt konference er Vejle by et oplagt sted at nyde en middag eller drikke en fyraftensøl.

Foruden de mange naturskønne og kulturelle oplevelser i området, byder Vejle også på et hav af teambuilding-aktiviteter til vands, til lands og indendørs, som fint kan indgå som en del af en konference over flere dage.
I Vejle og omegn kan I blandt andet prøve kræfter med sejlads, vandsport, mountainbike, klatring, forhindringsløb, escape rooms og forskellige workshops.

Vi hjælper gerne med at komme med forslag til, hvad dagen kan indeholde af oplevelser og aktiviteter.

 • 4-stjernede kursus- og konferencefaciliteter
 • 16 lokaler med plads til 2-150 personer
 • Fleksible og lyse kursus- og konferencelokaler
 • Terrasse ud mod Vejle Å og Ådal
 • Stor hall med sofagrupper til afslapning eller uformelt gruppearbejde
 • Alt i moderne AV-udstyr
 • 135 dejlige værelser på 33 m2
 • 300 gratis P-pladser lige uden for døren
 • Gåafstand til Vejle Banegård
 • Lyntoget stopper i Vejle – det tager under 2 timer fra Høje Taastrup
 • 5 km fra mortorvej E45
 • Mørklægningsgardiner
 • Marilyn Monroe Lounge (hyggestue) – til firmaarrangementer og events efter nærmere aftale
 • Gratis cykler til udlån
 • Hotelshop
 • Løberuter i området
 • Gåafstand til Vejle Cetrum, der blandt andet byder på shopping, restauranter, caféer og biograf
Hotellet ligger placeret på Willy Sørensens Plads 3, ved DGI huset i Vejle. Der er gratis parkering ved hotellet. Husk at få en parkeringsbillet i receptionen ved ankomst.
Tag en taxa fra Vejle banegård. Ring og bestil en taxa på tlf. 70 20 12 22
Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Det kræver ingen kode.

Konferencekampagne

Vi hjælper dig med at afholde en god konference

På hotellet vil I blive modtaget af vores dygtige og engagerede personale, som vil stå til rådighed for jer under hele konferencen. For os er det et succeskriterium, at du føler dig velkommen fra det øjeblik, du træder ind på hotellet. Det ligger os meget på sinde at skabe en god og personlig kontakt til vores gæster og samarbejdspartnere fra første møde.

Forud for konferencen planlægger vi selvfølgelig dagen i overensstemmelse med dine ønsker og forestillinger og tager os af alle de praktiske forberedelser, så du kan koncentrere dig om formålet med dagen.

Lad Vejle Center Hotel stå for at skabe rammerne om en spændende og veltilrettelagt konference.
Kontakt os i dag på telefon +45 76 43 67 00 og bliv klogere på de mange muligheder på og nær hotellet.

Gitte Habekost Koch

Jesper A. Sørensen

Tina Schütt

Key Account Manager +45 5458 1070 E-mail: tina@vejlecenterhotel.dk

Handicapvenligt hotel

God adgang

Når I ankommer til hotellet, mødes I af den brede slisk, og når I kommer ind på hotellet, vil I opleve, hvorfor vi har modtaget “God Adgang”-mærket. Vi gør os altid umage.

Dørene ind til alle vores værelser er så brede, at alle kørestole let og bekvemt kan komme ind. Der er ingen kant til brusenichen, og dørene til brusenichen kan åbnes helt. Alt er tænkt for at gøre livet for bl.a. kørestolsbrugere så let som muligt.

Samtlige etager kan nås med vores brede elevatorer.

Kort sagt, så er hele hotellet handicapvenligt.