SAFE TO VISIT

I forbindelse med genåbningen er det afgørende, at vi er i stand til at skabe sikkerhed og tryghed for vores gæster. Derfor har HORESTA udarbejdet vejledningen SAFE TO VISIT.

Med HORESTAs nye vejledning, SAFE TO VISIT, har vi al den nødvendige information om myndighedernes anbefalinger og krav til at holde afstand, arealkrav, krav til rengøring, hygiejne, gæstehåndtering og arbejdsgange m.v. samt HORESTAs råd i den forbindelse.

Som en del af materialet er der også kommunikation til gæsterne, som vi kan udlevere og som vi har hængt op på hotellet. Her kan vores gæster let og overskueligt se, hvordan vi sikrer dem et trygt besøg ved at følge myndighedernes krav samt HORESTAs anbefalinger.

I tilknytning til SAFE TO VISIT er der desuden produceret diverse materialer, som vi bruger til at hjælpe gæster og medarbejdere til at overholde blandt andet afstandkrav, med tydelig skiltning og afstandsmarkering.

 

 

 

MEETINGVEJLE

Konferencelokaler, overnatning og oplevelser i Danmarks tredjestørste kongres- og konferenceby, nemlig Vejle. Vejle Center Hotel er en del af MeetingVejle, som er et fællesskab, der er med til at skabe mindeværdige møder mellem mennesker.

MeetingVejle er fællesskabet, der arbejder for, at andre fællesskaber får gode oplevelser.

Vi ønsker sammen at være gode værter, få vores gæster til at gå hjem med et smil på læben og lysten til at komme til Vejle igen.

 

 

 

 

TILGÆNGELIGHED FOR ALLE

Gode adgangsforhold til bygninger og udearealer har betydning for os alle sammen. Nogle mennesker er afhængige af gode adgangsforhold for at kunne færdes og deltage, og for andre betyder det bedre komfort. For nogle gælder det hele livet, på et tidspunkt i livet eller sent i livet. Det kan have betydning for os selv eller nogen, vi kender.

Gennemtænkte, tilgængelige løsninger sikrer, at flere kan færdes på egen hånd eller sammen med familie eller venner og deltage i hverdagslivet eller være kunde, gæst, borger, turist, medarbejder, mødedeltager, patient eller en hvilken som helst anden funktion man nu måtte have for at færdes i samfundet.

På Vejle Center Hotel har vi “God Adgang” på følgende persongrupper: kørestolsbrugere, gang-, arm- og håndhandicappede, synshandicappede, hørehandicappede, personer med astma og allergi, udviklingshandicappede og personer med læsevanskeligheder.

GREEN KEY

Green Key (Den Grønne Nøgle) er turismens internationale miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.

Green Key findes nu på omkring 3000 turistvirksomheder i omkring 60 lande.

En miljømærket virksomhed skal leve op til mange konkrete og relevante miljøkrav, som sikres ved en omfattende godkendelsesprocedure og ved løbende kontrol.
Alle medlemmer af Green Key behandles, godkendes og kontrolleres løbende af en Jury bestående af Friluftsrådet og HORESTA, mens Miljøstyrelsen deltager som observatør med indflydelse på procedure og kriterier.
Denne sammensætning sikrer et godt fagligt input til drift og udviklingen af miljømærket uafhængig af særlige erhvervsinteresser.
Green Key er en selvstændig international mærkningsordning.