Konference i vejle på Vejle Center Hotel

Når I som virksomhed skal holde konference, er det relevant at vælge et sted, hvor man ved der er styr på faciliteterne. Derudover er det vigtigt, at personalet på stedet, har kompetencerne og erfaringen med at holde både små og store møder for virksomheder. Derfor er hotel Vejle et oplagt valg, næste gang din virksomhed skal have afholdt en konference.


Vi har 4- stjernede konference og kursus faciliteter. Derfor er der mange virksomheder, der netop vælger hotel Vejle, fordi der er de faciliteter, man har brug for.

Vores 16 lokaler ved konference hotel har plads til op til 150 personer. De store og lyse konferencelokaler virker indbydende, og hvor det er rart at være, også når flere mennesker er samlet. Vi har alt i moderne AV-udstyr, så det skal I heller ikke tænke på at medbringe. Det trådløse Wi-Fi på konferencecenter vejle sikrer jer altid en stabil net forbindelse uanset hvor på hotellet I befinder jer. Mørklægningsgardinerne på hotel og konference er samtidig med til at sikre jer, at der er optimale vilkår, når der arbejdes med præsentationer og foredrag. Når I som deltagere på hotel konference trænger til afslapning og pauser, er det indbydende at placere sig i den store hall med sofagrupper til afslapning og uformelt gruppearbejde.

Det er nemt og hurtigt at komme til konferencelokale vejle. Vi ligger blot 5 minutter fra motorvej E45. Derudover er hotellet i gåafstand fra selve centrum. Både med tog og i bil er det således let at komme til vores hotel. Parkeringsbillet skal der heller ikke tænkes på, idet der er gratis parkering lige uden foran hotellet.

 

Koncentrer jer om indholdet - så skaber vi rammerne

Book en konference i Vejle. Der er mange temaer og diskussioner, der kan være relevante, at tage op på en konference. Ved konference vejle er der tid til at fordybe sig i din virksomheds udfordringer og muligheder.
Her kan man tage et afbræk fra hverdagens trængsler, og øve sig i at tænke ud at boksen. Når man afholder konference Vejle er der ofte en målsætning med selve konferencen.
I kan koncentrere jer om at skabe det rigtige indhold. Vi skaber rammer til jeres næste konference.

Læn jer tilbage og nyd konference i vejle. Faciliteterne til selve jeres konference er der styr på, og der er tænkt på forplejning til deltagerne. I skal dermed ikke beskæftige jer med andet end af afholde konference, og finde ud af, hvad indholdet skal være i denne.

Receptionen

Har du brug for hjælp, står vi altid klar i receptionen til at guide dig med stort og småt.
Vi tilbyder:
 • Vejle Center Hotel har 4-stjernede konferencefaciliteter.
 • Fleksible og lyse faciliteter, som passer til konferencer, møder og kurser.
 • Direkte udgang til sydøstvendt terrasse fra plenumlokaler A, B og C.
 • 16 lokaler i alt med plads til 2-150 personer.
 • Rumkøling i de store plenumlokaler.
 • Alt i AV-teknik.
 • Trådløst internet på hele hotellet.

Når der er brug for pause i selve konferencen, er det oplagt at gå nogle ture. Vi ligger lige ud til et meget smukt naturområde, hvor man kan få frisk luft.
Der er stier i varierende længde, som er godt afmærket. Det er derfor både muligt at gå samt løbe nogle ture, hvad enten der er tale om en eller flere dage, hvor man overnatter. Vi ved hvor vigtigt det er under en konference at der både skabe tid og rum til indholdet og til pauserne.

De attraktive konferencelokaler i vejle tiltrækker mange virksomheder, som booker konferencer ved os. De ved, at vi har kompetencerne og erfaringerne til at varetage konferencer, og kan levere den fleksibilitet der er påkrævet i relation til hver enkelt konference. Book os i dag til konference Midtjylland. Det er oplagt at vælge os såfremt din virksomhed er placeret i Midtjylland.

Virksomheder der er placeret på Fyn og Sjælland kan også se det attraktive i at vælge vores sted til deres næste konference. Dette giver dem muligheden for at flytte ledelsen eller medarbejderne til nye omgivelser i et par dage. Alene det at komme til andre omgivelser, kan gøre det lettere at tage fat på de udfordringer som din virksomhed står overfor.Konferencefacts

Professionelt og personligt på samme tid. Vi har rammerne til jeres næste møde eller konference.

 • Personlig service og rådgivning allerede fra første kontakt.
 • Mødepakker, der bliver skræddersyet efter netop dit ønske og behov.
 • Professionel møde- og konferencerådgivning inkluderet i prisen.
 • Altid en fast kontaktperson, der følger arrangement før, under og efter.
 • Vejle Center Hotel er placeret centralt og samtidig omgivet af skøn natur ved Vejle Ådal.
 • AV-udstyr og AV-personale, som altid står klar til at hjælpe.
 • Gratis parkering lige uden for hotellet.

“God adgang”

Du tænker måske over, hvor man kan finde mødelokale Vejle eller omegn, der også er handicapvenligt?
På Vejle Center Hotel har vi gjort rigtig meget for, at vores hotel er tilgængeligt for alle. Når man ankommer til hotellet, er der en bred sliske, så det er nemt at komme ind på hotellet i en kørestol. Vi er blevet belønnet med “God Adgang” mærket for vores handicapvenlige hotel. Alle døre til værelserne er så brede, at en kørestol let kan komme ind og ud.

Der er ingen kant til brusenichen, og brusedørene kan åbnes helt. Der er brede elevatorer, så alle etager kan nås uden problemer. Vi har forsøgt at gøre livet så let som muligt for alle. Lej mødelokale på Vejle Center Hotel, og du er sikker på, at alle har mulighed for at deltage.

Kort sagt, så er hele hotellet handicapvenligt. 

Hos Vejle Center Hotel er vi behjælpelige med netop din forespørgsel. Vi vil gerne sikre, at du hos os får den bedst mulige oplevelse med din konference.
Det er af afgørende betydning, at vi ved konference vejle får tilfredse kunder.

Hotellet ligger placeret på Willy Sørensens Plads 3, ved DGI huset i Vejle. Der er gratis parkering ved hotellet. Husk at få en parkeringsbillet i receptionen ved ankomst.
 • Tjek ind alle dage fra kl. 15.00.
 • Tjek ud alle dage senest kl. 11.00.
 • Der er gratis wi-fi på hele hotellet og der kræves ingen kode.
 • På alle værelser finder du fladskærms TV med Chromecast, så du kan streame dine egen film, serier og dokumentarer.
 
Tag cyklen, og oplev den smukke natur omkring Vejle. Henvend dig i receptionen.
Tag en taxa fra Vejle banegård. Ring og bestil en taxa på tlf. 70 20 12 22
 • 4-stjernede kursus- og konferencefaciliteter
 • 16 lokaler med plads til 2-150 personer
 • Fleksible og lyse kursus- og konferencelokaler
 • Terrasse ud mod Vejle Å og Ådal
 • Stor hall med sofagrupper til afslapning eller uformelt gruppearbejde
 • Alt i moderne AV-udstyr
Tag bus fra Vejle Banegård Du kan tage forskellige busser fra Vejle St. som stopper 3 minutters gang fra hotellet.
 • Bus 214: Tag bussen fra Vejle Trafikcenter (retning Give St.) til Idrættens Hus/hjælpemiddelcentralen
 • Bybus 6: Tag bybussen fra Vejle Trafikcenter (retning Vejle Musikteater) til Idrættens Hus/hjælpemiddelcentralen

Vi hjælper dig med at afholde en god konference

Gratis mødeplanlægning tilbydes.
Hvad er dine behov i forhold til konference? Lad os tage en samtale.

Vi vil gøre vores optimale indsats for at dig og dine kollegaer, får de bedste rammer for jeres konference. Der tilbydes gratis mødeplanlægning, og en uforpligtende rundvisning, så du kan se hvilke kursus faciliteter vi kan tilbyde. Det er med til at gøre det lettere at finde ud af, om vi kunne være det perfekte sted til jeres næste konference.

Vi ønsker også altid feedback på din oplevelse, uanset om det var en god eller dårlig konference. Vi kan altid lære noget i dialogen med vores kunder. Derfor er vi lydhøre overfor enhver forespørgsel vi får på booking af konference ophold. Vi er her for at hjælpe jerGitte Habekost Koch

Hoteldirektør / Konference +45 7643 6700 E-mail: gitte.h@vejlecenterhotel.dk