Velkommen til vores madunivers

Vores hyggelige restaurant er åben for a la carte mandag-lørdag.
Vi serverer alle de lækre menuer fra kortet, indtil køkkenet lukker kl. 21.00.

I restaurantens køkken gør vores dygtige kokke deres yderste for at give vores gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Menuerne udtænkes med stor omhu og omtanke.
Det er vigtigt at få de rigtige smagsindtryk frem. Vores kokke har de rette evner til at udnytte råvarerne og sammensætte den helt rigtige, varierede og velsmagende menu med årstidens frugt og grønt.

Vi bruger friske og hjemmelavede råvarer til at frembringe lækre og velsmagende retter.
Det er vigtigt for os, at vinen komplementerer maden. Vi har derfor et spændende udvalg af vine, som vores tjenere gerne hjælper til med at vælge.

Hos os kan du være sikker på at få en udsøgt menu, der er ledsaget af et spændende udvalg af vine.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at reservere bord, er du velkommen til at kontakte os på telefon 76 43 67 00 eller mail info@vejlecenterhotel.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i restauranten

Restaurant Pavillon

Hvis du er på udkig efter et godt spisested og hvor du samtidig kan sidde og kigge på den smukkeste udsigt, så er Vejle Center Hotels restaurant Pavillonen lige stedet.

Du får den smukkeste beliggenhed ved Vejle Ådal, hvor der er et rigt natur- og dyreliv og Restaurantens køkken råder over nogle dygtige kokke, der gør alt, hvad de kan, for at give dig og din familie, gæster eller venner en gastronomisk oplevelse.

Hos os bliver der virkelig tænkt over menuerne, så I får en herlig smagsoplevelse. De bedste råvarer med årstidens frugt og grønt bliver anvendt til at sammensætte de spændende, varierende og velsmagende menuer. Vores tjenere hjælper dig gerne med at vælge de vine, der passer lige nøjagtig til det, som du har valgt fra menukortet.

Med et besøg i Restaurant Pavillonen er du sikker på en skøn gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Restauranten ligger med udsigt over Vejle Å, og på lune dage kan I nyde den gode mad og vine på vores dejlige terrasse. Selve restauranten er indrettet i smukke nordiske rammer, og vores kreative kokketeam er klar til at forkæle jer med god mad og vine.
Kunne det ikke være en idé at planlægge en søndagsudflugt for familie eller venner? Start med en vidunderlig brunch i Restaurant Pavillonen og tag derefter på vandretur på nogle af alle de afmærkede stier, der er i området. Eller måske en rask travetur rundt og se nogle af alle de seværdigheder, som Vejle har at byde på. En dejlig dag, som alle deltagere vil glædes over længe.

gald tjener sætter brød på buffet

Åbningstider i restauranten på Vejle Center Hotel

Mandag til lørdag
Frokost: kl. 12.00 – 13.30.
Aften: kl. 18.00 – 21.00.

Søndag
Kl. 07.00 – 10.00.

Vi glæder os til at se dig.