Populære oplevelser i Vejle for hele familien

Vi er et hotel i børnehøjde

Hos os må børnene hoppe i sengen

Det er noget af det bedste ved at være på ferie

Vi har masser af forskellige aktiviteter på hotellet.

Bordfodbold og playstation

Bordtennis kan I spille i kælderen i vores Marilyn Monroe Lounge

Og der er stangtennis i haven

Velkommen til en dejlig sommer på Vejle Center Hotel

Hvordan vil I bruge ferien?

Et sommerophold på Vejle Center Hotel kan rumme alt fra aktiviteter i naturen til museumsbesøg og sightseeing i Vejle og omegn – det er helt op til jer, hvordan I vil bruge ferien, og da oplevelserne alle ligger i overskuelig afstand fra hotellet, kan I tage beslutningen på dagen og hurtigt finde alternativer, hvis vejret ikke bliver som forudsagt.

Eksempelvis ligger Vejles berømte gågade kun 10 minutters gang fra Vejle Center Hotel. Her finder I et væld af butikker, fortovscaféer, konditorier, hyggelige sidegader og gårdmiljøer. På en solskinsdag er der næsten ikke noget bedre end at slentre hånd i hånd gennem gågaden, drikke en kop kaffe i solen og iagttage det muntre liv i gågaden. Husk også at slå et smut om paraplygaden, hvor I hvert år fra april til oktober kan opleve en farvestrålende paraplyhimmel over Vejle Midtpunkt; en stemningsfuld lille oase i den nordlige del af gågaden med et spændende mix af restauranter, caféer, barer, specialbutikker, smørrebrødsforretninger, chocolatier, konditorier og boliger.

Efter en dejlig formiddag i midtbyen har I måske lyst til at være kulturelle og dykke lidt tilbage i tiden. Besøg eksempelvis Egtved Museet, Egtvedpigens Grav, Kellers Minde Museum, eller tag børnene med på Kongernes Jelling, hvor I kan tage på opdagelse i vikingetiden med moderne og digitale sanseoplevelser. En anden mulighed er Kulturmuseet Spinderihallerne, der er sammensat af forskellige udstillinger, som beskriver Vejles spændende historie. Her er der ligeledes lagt vægt på oplevelser samt ny viden og teknologi inden for formidling, hvorfor børnene sagtens kan være med.

Er I mere til kunst og arkitektur, rummer Vejle noget af Danmarks flotteste. Oplev blandt andet Vejles Fjordenhus – Olafur Eliassons ikoniske bygning på Vejle havnefront – og boligbyggeriet “Bølgen”, som siden de første bølgers opførelse i 2009 har modtaget et væld af priser.