HANDICAPVENLIGT HOTEL

Velkommen

Når I ankommer til hotellet, mødes I af den brede sliske, og når i er kommet ind på hotellet, vil i opleve hvorfor, vi har modtaget "God Adgang" mærket. Vi gør os altid umage.

Dørene ind til alle vores værelser er så brede, at alle kørestole let og bekvemt kan komme ind. Der er ingen kant til brusenichen, og dørene til bruseren kan åbnes helt.
Alt er tænkt i at gøre livet som bl.a kørestolsbruger så let som muligt.

Samtlige etager kan nås via vores brede elevatorer.

Kort sagt, så er hele hotellet handicapvenligt

 

Kontakt os for mere info omkring værelser

Når I ankommer til hotellet, mødes I af den brede handicapvenlige sliske op til hovedindgangen. Den er lavet til både gangbesværede og kørestolsbrugere.

 

Vi har mulighed for at indrette værelserne med en specialseng og lift, i samarbejde med hjælpemiddelcentralen. Vi har endvidere to værelser, med badestole og toiletforhøjere.

Når i er kommet ind på hotellet, vil i opleve hvorfor, vi har modtaget "God Adgang" mærket. Vi gør os altid umage og selv i lobbyområdet er der god plads.

Vi har brede værelsesgange og elevator og dørene ind til alle vores værelser er så brede, at kørestole kan komme ind. Derfor kalder vi det selv for et handicapvenligt hotel i Vejle

 

 

Der er ingen kant til brusenichen, og dørene til bruseren kan åbnes helt. Alt er tænkt i at gøre livet som bl.a kørestolsbruger så let som muligt.

Hvis du har brug for det, vil vores køkken frembringe lækre retter af specialkost, helt efter eget ønske og behov.