Hvornår skal festen være?

Forretter

  • Cremet jordskoksuppe med sprød serrano – Grønne urter – Bagt æble
  • Oksecarpaccio – Trøffelmayonnaise – Sprød salat – Havgus
  • Bagt kulmule – Fennikelcrudité – Purløgs-beurre blanc

Hovedretter

  • Kalvefilet – Confiteret selleri – Syltede rødløg – Pomme croquette – Svampesauce
  • Helstegt svinefilet – Brunet løgpuré – Langtidsbagte gulerødder – Pomme Anna – Sauce demi glace
  • Perlehønebryst – Confiteret lår – Glaserede beder – Spinatflan – Urtemos med søde kartofler – Estragonsauce

Desserter

  • Citrontærte – Marengs – Rosmarincrumble – Vaniljeiscreme
  • Pære Belle Helene – Lun chokoladesauce – Vaniljeis
  • Chokoladebrownie – Safranbraiseret ananas – Hindbærsorbet
Vælg mellem 3 retter.

Pris pr. kuvert kr. 350,-

Forretter

  • Koldrøget laks med urtecreme – Marineret scampi – Krydderurtesalat – Sprødt rugbrød
  • Lun fisketimbale – Aspargessalat – Luftig sauce hollandaise
  • Lufttørret skinke – Tomatcoulis – Grillede grønne asparges – Urtecroutoner

Hovedretter

  • Stegt, mør kalvetykstegsfilet vendt i urter – Aspargessauté – Franske ærter – Gulerodspuré – Stegte nye kartofler – Morkelsauce
  • Helstegt oksefilet – Cremet rød og grøn spidskål – Rodfrugtchips – Pomme fondant – Kraftig sauce tilsmagt med madagaskarpeber og cognac
  • Svinemørbrad serveret med aspargesflan – Sæsonens nye rodfrugter bagt med smør og hvidvin – Pomme Anna – Mild sennepscreme

Desserter

  • Baileyparfait serveret i rabarbersuppe – Friske jordbær – Chokoladetuille
  • Hvid chokolade-panna cotta – Lakridsmarengs – Syltet æble – Krystalliseret chokolade
  • Creme brulé anrettet med appelsinsorbet – Salat af sæsonens bær – Blød karamel – Crumble
Vælg mellem 3 retter.

Pris pr. kuvert kr. 350,-

Forretter

  • Puffede rejer med grøn mayonnaise – Urtecrumble – Sprøde salater
  • Ristet kulmule – Frisk spinat – Hummersauce – Krydderurtebuket
  • Rødtungepaupiette med laksemousse serveret på sensommergrønt – Sauce nage

Hovedretter

  • Letrøget unghanebryst – Langtidsbagt blommetomat – Årstidens grønsagsgarniture – Kartoffel – Sauce supreme
  • Svinemørbrad stegt med panchetta – Bagte hvidløg – Blomkålspuré – Friske ærter – Smørstegte kartofler – Mild dijonsauce
  • Helstegt kalvefilet – Ristede bøgehatte – Tomatchutney – Friske sæsongrøntsager – Kalveglace tilsmagt med estragon

Desserter

  • Gâteau Marcel – Hindbærsorbet – Friske bær
  • Fragilitéroulade – Æblesorbet – Syltede æbler
  • Islagkage med marcipan – Hasselnødder – Chokolade – Brunoise af frisk frugt – Bærsauce
Vælg mellem 3 retter.

Pris pr. kuvert kr. 350,-

Forretter

  • Ovnbagt torskeryg – Blomkålscreme – Julienne af vinterurter – Dildolie
  • Stegt havtaskemedaljon – Ærtepuré – Brøndkarse – Dildemulsion
  • Røget dyrekølle – Sprøde salater – Basilikumspesto – Parmesan i flager

Hovedretter

  • Helstegt oksefilet – Jordskoktimbale – Bagte rødder – Stegte små kartofler – Peberbearnaise
  • Helstegt kalvemørbrad – Bagte persillerødder – Pomme fondant – Ribs – Morkelsauce
  • Dyrefilet – Honningbagte rødbeder – Stegte, syltede svampe – Bagt mos af søde og hvide kartofler – Kraftig vildtglace (+ 20.00 kr. pr. kuvert)

Desserter

  • Hotellets desserttallerken med udvalg af kager, is og frugt
  • Hvid chokoladeparfait i lag med nøddebunde – Bærsauce – Estragoncrunch
  • Blødende chokoladekage – Orangesorbet
Vælg mellem 3 retter.

Pris pr. kuvert kr. 350,-

Buffetmenuer

Husets buffet

  • Rejer og krebsehaler i krydret dressing samt asparges og sprød salat
  • Lun tærte med røget laks og spinat samt dressing
  • Små frikadeller med hvid kartoffelsalat
  • Rosastegt kalv med langtidsbagte blommetomater og rosmarinsauce
  • Svinemørbrad stegt med parmaskinke samt bagte skalotteløg
  • Sæsonens grønsager nænsomt lynstegt
  • Hjemmelavede flødekartofler med hvidløg
  • 3 slags blandede salater valgt ud fra sæsonen
  • Nødde- og marcipantærte serveret med creme fraiche
  • Brownie med rørt vaniljeis og bærkompot
  • Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 275,-

Se vores udvalg af buffeter

Vi præsenterer et bredt udvalg af sæsonaktuelle retter til jeres inspiration, men har I specielle ønsker eller en særlig livret, så sig endelig til – køkkenet hjælper gerne. Buffeterne er for minimum 20 personer.

  • Dansk buffet
  • Luksus buffet
  • Tapasbuffet
  • Huset buffet

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Ønsker du og/eller dine gæster at overnatte på Vejle Center Hotel efter festen, kan vi tilbyde 135 dejlige værelser og to juniorsuiter til en favorabel pris. Næste morgen kan du nyde en dejlig morgenbuffet og få en god afslutning på festen sammen med dine gæster. Har du andre forespørgsler så kontakt os endelig – sammen finder vi den bedste løsning til dig.

Gitte Habekost Koch

Jesper A. Sørensen

Mikkel Hansen

Lokaleoversigt