Hvornår skal festen være?

Vælg mellem 3 retter

Forretter

 • Bagt laks – sauteret spinat – hollandaisesauce – grønne urter
 • Koldrøget lakseroulade – balsamicoglace – sprødt – grønne urter
 • Ærterisotto – stegte kammuslinger – urter

Hovedretter*

 • Let sprængt andebryst – skorzonerrødder – bagte beder – rødvinssauce
 • Ungkvæg mørbrad – sauté af årstidens grønt – bearnaisesauce
 • Helstegt dyreryg – stegt spidskål – tyttebær – vildtglace

Desserter

 • Passionsfrugt mousse – sprødt – urter
 • Lemoncurd – marengs – crumble – is
 • Husets hjemmelavet islagkage – kompot – bær – sprødt
 
 • 3-rettersfestmenu inkl. borddekorationer, servietter, lys og duge. Minimum 18 kuverter.
 • Pris pr. kuvert 435,-
 
 • Vi gør venlig st opmærksom på, at der kan forekomme prisstigninger på enkelte retter.
 • * Ønskes der kalve- eller oksemørbrad til hovedret, er merprisen pr. kuvert kr. 50,-.
Vælg mellem 3 retter

Forretter

 • Bagt rødtunge – fennikelcrudité – kørvel-beurre blanc – ærteskud
 • Carpaccio af laksefilet – urtecitrusmayonnaise – sprødt grønt – rugbrødschips
 • Hvide og grønne asparges – håndpillede rejer – hollandaisesauce – grønt

Hovedretter*

 • Kalveculotte – sauté af sommergrønt – nye kartofler vendt i gremolata – brombærglace
 • Unghanebryst fra Hopballe Mølle – hvedekerneotto – frisk sommergrønt – urteolie
 • Svinemørbrad af Duroc – duet af gulerod – nye kartofler – asparges – sauce suprême

Desserter

 • Rabarbertrilogi af is – tærte – sylt
 • Hvid chokolademousse – syltede jordbær – bærsorbet
 • Citrontærte – rosmarincrumble – vaniljeis
 
 • 3-rettersfestmenu inkl. borddekorationer, servietter, lys og duge. Minimum 18 kuverter.
 • Pris pr. kuvert 435,-
 • Vi gør venligst opmærksom på, at der kan forekomme prisstigninger på enkelte retter.
 • * Ønskes der kalve- eller oksemørbrad til hovedret, er merprisen pr. kuvert kr. 50,-.
Vælg mellem 3 retter

Forretter

 • Bagt kulmule – stegt spinat – purløgs-beurre blanc
 • Røget svinemørbrad – syltede brombær – sprød salat – friteret porre
 • Dampet rødtungefilet – rodfrugtsauté – jomfruhummerbisque

Hovedretter

 • Duet af gris og and – svinefilet og sprød anderilette – jordskokker – stegt æble – rødvinssauce
 • Helstegt kalvefilet – sauté af svampe og vindruer – stegt blomkål – smørbagt gulerod –portvinssauce – fondantkartoffel
 • Oksefilet – bagte løg – selleripuré – langtidsbagte tomater – bearnaisesauce – stegte kartofler

Desserter

 • Panna cotta – kirsebærspejl – is-alamande – marineret citrusfrugt
 • Chokoladekage med ganache – kirsebæris – syltet frugt
 • Mandeltærte – rosmarinsirup – bær – vaniljeis
 
 • 3-rettersfestmenu inkl. borddekorationer, servietter, lys og duge. Minimum 18 kuverter.
 • Pris pr. kuvert 435,-
 • Vi gør venligst opmærksom på, at der kan forekomme prisstigninger på enkelte retter.

Inspiration til borddækning og pynt

smukt opdækket bord til fest blå farver
smukt bord dækket til fest i grønne farver
smukt bord med efterårspynt og græskar
vin på køl til fest

Send os dine forespørgsel

Ønsker du og/eller dine gæster at overnatte på Vejle Center Hotel efter festen, kan vi tilbyde 135 dejlige værelser og to juniorsuiter til en favorabel pris. Næste morgen kan du nyde en dejlig morgenbuffet og få en god afslutning på festen sammen med dine gæster. Har du andre forespørgsler så kontakt os endelig – sammen finder vi den bedste løsning til dig.

Festen skal være uforglemmelig

julefrokost og champagneglas

Camilla forsøger altid at strække sig maksimalt for at komme dig i møde – og personalet på hotellet er heller ikke blege for at komme med konstruktive forslag til, hvordan din fest eller dit  arrangement lige kan få et ekstra pift i opadgående retning.

– Vi prøver altid helt generelt at leve os ind i de forskellige arrangementer og begivenheder, som bliver afviklet herude.

I sommeren 2022 havde vi en stor del at Tour de France-karavanen boende på hotellet, med de forskellige møder, pressekonferencer og deslige, som det kastede af sig. I den forbindelse var al personale trukket i gule trøjer, for ligesom at give oplevelsen lidt ekstra kolorit, fortæller Camilla Ambeck.

Det samme gælder de mere klassiske selskaber som bryllupsfester og runde fødselsdage – her kommer man gerne med input, så festen bliver uforglemmelig.

Det er nemlig en god måde at huske Vejle Center Hotel på.

 

dame med rødt hår sidder ved skrivebord med vinflasker

Tingene skal bare gå op i en højere enhed på sådan en dag.
Selv om det jo på en måde er hverdagskost for os at afvikle et selskab med 85 spisende gæster, fem retter og efterfølgende kaffe, kage og dans, så er det det jo ikke for den, der holder festen.

Det skal bare være i orden, og det er det heldigvis også på Vejle Center Hotel, forklarer Camilla, der roser sine dygtige kolleger for altid at være skarpe.

En af vejene til succes som midtpunkt for selskaber, er at lytte til kundernes behov og ønsker.

– Vi har selvfølgelig masser af menuforslag og pakkeløsninger, men vi er i høj grad åbne over for skæve input og forslag.

Vi guider gerne gæsterne, men vi oplever også kunder, som har helt skarpe forventninger og ønsker til, hvordan deres kobberbryllup skal foregå, konstaterer Camilla Ambeck.

Gitte Habekost Koch

Hoteldirektør / Konference +45 7643 6700 E-mail: gitte.h@vejlecenterhotel.dk
camilla ambeck

Camilla Ambeck

Lokaleoversigt

Festlokaler

På udkig efter et stort, lyst og venligt festlokale til din næste fest? Lad Vejle Center Hotel danne rammerne om din næste fest. Vi har stor erfaring i at arrangere både mindre selskaber og større bryllups-, fødselsdags- og konfirmationsfester med mange gæster – og gør altid vores ypperste for at efterkomme dine ønsker. Vælg mellem lyse festlokaler af forskellig størrelse og lad os stå for alt det praktiske, så du i stedet kan glæde dig til en dejlig aften i godt selskab.

Lyse festlokaler til alle lejligheder

Vejle Center Hotel er beliggende centralt i Vejle med udsigt til Vejle Ådal, tæt på både by og natur. Vejle by byder blandt andet på shopping, museer, kultur, fantastisk arkitektur og gastronomi, hvorimod Vejle Ådal rummer smuk og kontrastfuld natur, dyreliv og oplevelser for hele familien. Det gør Vejle Center Hotel til et populært rejsemål – og et oplagt sted at holde din næste fest.

På Vejle Center Hotel har vi lyse festlokaler til alle lejligheder. Fælles for alle vores festlokaler er, at der fra lokalet er udsigt til Vejle Ådal og udgang til en stor terrasse. I sommerhalvåret er terrassen det perfekte sted at byde dine gæster velkommen og nyde en velkomstdrink. De store vinduespartier betyder samtidig, at festlokalerne er lyse og venlige året rundt.
Alt efter hvor mange gæster I bliver, kan I vælge mellem et større eller mindre festlokale, så rummet hverken bliver for stort eller for lille til selskabet. Takket være lysindfaldet fra de store vinduespartier virker festlokalerne dog alle rummelige og luftige uanset deres faktiske størrelse.

Vejle Center Hotel er et oplagt valg til alle slags fester. Vi har stor erfaring i at arrangere både mindre selskaber og store fester, herunder bryllupper, dåbsfester, konfirmationer, jubilæer, fødselsdage og andre mærkedage – og vi gør altid vores ypperste for at opfylde dine ønsker.

Kommer I eller jeres gæster langvejs fra, stiller vi naturligvis gerne værelser til rådighed på hotellet. Vi kan tilbyde 135 dejlige dobbeltværelser og to juniorsuiter til en favorabel pris. Næste morgen kan I nyde en dejlig morgenbuffet og få en god afslutning på festen sammen med jeres gæster.
Vi tager forbehold for udsolgte værelser og opfordrer til at bestille i god tid, så I og jeres gæster er sikret tag over hovedet og en mindeværdig og festlig weekend på Vejle Center Hotel.

Lad os stå for det praktiske

En fest er noget, man bør se frem til med sommerfugle i maven og glæde sig til. Det er imidlertid ofte lettere sagt end gjort med tanke på alle de forberedelser, der går forud for en god og vellykket fest: udsendelse af invitationer, leje af festlokale, planlægning af menuen, indkøb af drikkevarer, borddækning, musik osv.. Først når forberedelserne er på plads, og alt er klappet og klar, kan man begynde at slappe af og glæde sig til selve festen. Det kender vi godt.

Hvorfor ikke i stedet overlade forberedelserne til os? Lad os stå for at booke det rette festlokale, planlægge menuen og pynte festlokalet op efter dine ønsker, så du I stedet kan koncentrere dig om at udsende invitationerne og glæde dig til en dejlig dag sammen med dem, du holder af. Den vigtigste forudsætning for en god fest er trods alt selskabet – uden de rette mennesker at dele og fejre dagen sammen med, bliver den sjældent særlig mindeværdig.

På Vejle Center Hotel har vi både større og mindre festlokaler til alle lejligheder. Ønsker I at se festlokalet, inden I booker?
Ring blot til os på telefon 76 43 67 00 og bestil en rundvisning.

 

Når datoen for festen er fastsat og festlokalet samt eventuelle værelser er booket, afholder vi et møde, hvor vi snakker om ønsker til menuen, borddækning, oppyntning m.m..
Ud fra dine ønsker udvælger vores blomsterdekoratør en smuk buket af blomster og afstemmer farverne efter dit valg af duge, servietter og lys. Vores dygtige køkken præsenterer er bredt udsnit af sæsonaktuelle retter, og er der særlige ønsker til menuen, forsøger vi selvfølgelig at efterkomme dem.

Er I over 15 personer, anbefaler vi en af vores festpakker, som blandt andet indeholder:

En tre retters menu sammensat ud fra dine ønsker og livretter.
Blomster, duge, servietter og lys.
Planlægning og arrangering af festen i overensstemmelse med dine ønsker.

 

Lad os stå for at skabe de perfekte rammer om jeres fest – så I i stedet kan glæder jer til og se frem mod festen med forventning og spænding.
Vi ordner alt det praktiske og bevarer overblikket for dig.