Hvornår skal festen være?

Forretter

  • Cremet jordskoksuppe med sprød serrano – Grønne urter – Bagt æble
  • Oksecarpaccio – Trøffelmayonnaise – Sprød salat – Havgus
  • Bagt kulmule – Fennikelcrudité – Purløgs-beurre blanc

Hovedretter

  • Kalvefilet – Confiteret selleri – Syltede rødløg – Pomme croquette – Svampesauce
  • Helstegt svinefilet – Brunet løgpuré – Langtidsbagte gulerødder – Pomme Anna – Sauce demi glace
  • Perlehønebryst – Confiteret lår – Glaserede beder – Spinatflan – Urtemos med søde kartofler – Estragonsauce

Desserter

  • Citrontærte – Marengs – Rosmarincrumble – Vaniljeiscreme
  • Pære Belle Helene – Lun chokoladesauce – Vaniljeis
  • Chokoladebrownie – Safranbraiseret ananas – Hindbærsorbet
Vælg mellem 3 retter.

Pris pr. kuvert kr. 350,-

Forretter

  • Koldrøget laks med urtecreme – Marineret scampi – Krydderurtesalat – Sprødt rugbrød
  • Lun fisketimbale – Aspargessalat – Luftig sauce hollandaise
  • Lufttørret skinke – Tomatcoulis – Grillede grønne asparges – Urtecroutoner

Hovedretter

  • Stegt, mør kalvetykstegsfilet vendt i urter – Aspargessauté – Franske ærter – Gulerodspuré – Stegte nye kartofler – Morkelsauce
  • Helstegt oksefilet – Cremet rød og grøn spidskål – Rodfrugtchips – Pomme fondant – Kraftig sauce tilsmagt med madagaskarpeber og cognac
  • Svinemørbrad serveret med aspargesflan – Sæsonens nye rodfrugter bagt med smør og hvidvin – Pomme Anna – Mild sennepscreme

Desserter

  • Baileyparfait serveret i rabarbersuppe – Friske jordbær – Chokoladetuille
  • Hvid chokolade-panna cotta – Lakridsmarengs – Syltet æble – Krystalliseret chokolade
  • Creme brulé anrettet med appelsinsorbet – Salat af sæsonens bær – Blød karamel – Crumble
Vælg mellem 3 retter.

Pris pr. kuvert kr. 350,-

Forretter

  • Puffede rejer med grøn mayonnaise – Urtecrumble – Sprøde salater
  • Ristet kulmule – Frisk spinat – Hummersauce – Krydderurtebuket
  • Rødtungepaupiette med laksemousse serveret på sensommergrønt – Sauce nage

Hovedretter

  • Letrøget unghanebryst – Langtidsbagt blommetomat – Årstidens grønsagsgarniture – Kartoffel – Sauce supreme
  • Svinemørbrad stegt med panchetta – Bagte hvidløg – Blomkålspuré – Friske ærter – Smørstegte kartofler – Mild dijonsauce
  • Helstegt kalvefilet – Ristede bøgehatte – Tomatchutney – Friske sæsongrøntsager – Kalveglace tilsmagt med estragon

Desserter

  • Gâteau Marcel – Hindbærsorbet – Friske bær
  • Fragilitéroulade – Æblesorbet – Syltede æbler
  • Islagkage med marcipan – Hasselnødder – Chokolade – Brunoise af frisk frugt – Bærsauce
Vælg mellem 3 retter.

Pris pr. kuvert kr. 350,-

Forretter

  • Ovnbagt torskeryg – Blomkålscreme – Julienne af vinterurter – Dildolie
  • Stegt havtaskemedaljon – Ærtepuré – Brøndkarse – Dildemulsion
  • Røget dyrekølle – Sprøde salater – Basilikumspesto – Parmesan i flager

Hovedretter

  • Helstegt oksefilet – Jordskoktimbale – Bagte rødder – Stegte små kartofler – Peberbearnaise
  • Helstegt kalvemørbrad – Bagte persillerødder – Pomme fondant – Ribs – Morkelsauce
  • Dyrefilet – Honningbagte rødbeder – Stegte, syltede svampe – Bagt mos af søde og hvide kartofler – Kraftig vildtglace (+ 20.00 kr. pr. kuvert)

Desserter

  • Hotellets desserttallerken med udvalg af kager, is og frugt
  • Hvid chokoladeparfait i lag med nøddebunde – Bærsauce – Estragoncrunch
  • Blødende chokoladekage – Orangesorbet
Vælg mellem 3 retter.

Pris pr. kuvert kr. 350,-

Buffetmenuer

Husets buffet

  • Rejer og krebsehaler i krydret dressing samt asparges og sprød salat
  • Lun tærte med røget laks og spinat samt dressing
  • Små frikadeller med hvid kartoffelsalat
  • Rosastegt kalv med langtidsbagte blommetomater og rosmarinsauce
  • Svinemørbrad stegt med parmaskinke samt bagte skalotteløg
  • Sæsonens grønsager nænsomt lynstegt
  • Hjemmelavede flødekartofler med hvidløg
  • Tre slags blandede salater valgt ud fra sæsonen
  • Nødde- og marcipantærte serveret med cremefraiche
  • Brownie med rørt vaniljeis og bærkompot
  • Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 275,-

Se vores udvalg af buffeter

Vi præsenterer et bredt udvalg af sæsonaktuelle retter til jeres inspiration, men har I specielle ønsker eller en særlig livret, så sig endelig til – køkkenet hjælper gerne. Buffeterne er for minimum 20 personer.

  • Dansk buffet
  • Luksusbuffet
  • Tapasbuffet
  • Husets buffet

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Ønsker du og/eller dine gæster at overnatte på Vejle Center Hotel efter festen, kan vi tilbyde 135 dejlige værelser og to juniorsuiter til en favorabel pris. Næste morgen kan du nyde en dejlig morgenbuffet og få en god afslutning på festen sammen med dine gæster. Har du andre forespørgsler så kontakt os endelig – sammen finder vi den bedste løsning til dig.

Gitte Habekost Koch

Jesper A. Sørensen

Lokaleoversigt

Festlokaler

På udkig efter et stort, lyst og venligt festlokale til din næste fest? Lad Vejle Center Hotel danne rammerne om din næste fest. Vi har stor erfaring i at arrangere både mindre selskaber og større bryllups-, fødselsdags- og konfirmationsfester med mange gæster – og gør altid vores ypperste for at efterkomme dine ønsker. Vælg mellem lyse festlokaler af forskellig størrelse og lad os stå for alt det praktiske, så du i stedet kan glæde dig til en dejlig aften i godt selskab.

Lyse festlokaler til alle lejligheder

Vejle Center Hotel er beliggende centralt i Vejle med udsigt til Vejle Ådal, tæt på både by og natur. Vejle by byder blandt andet på shopping, museer, kultur, fantastisk arkitektur og gastronomi, hvorimod Vejle Ådal rummer smuk og kontrastfuld natur, dyreliv og oplevelser for hele familien. Det gør Vejle Center Hotel til et populært rejsemål – og et oplagt sted at holde din næste fest.

På Vejle Center Hotel har vi lyse festlokaler til alle lejligheder. Fælles for alle vores festlokaler er, at der fra lokalet er udsigt til Vejle Ådal og udgang til en stor terrasse. I sommerhalvåret er terrassen det perfekte sted at byde dine gæster velkommen og nyde en velkomstdrink. De store vinduespartier betyder samtidig, at festlokalerne er lyse og venlige året rundt.
Alt efter hvor mange gæster I bliver, kan I vælge mellem et større eller mindre festlokale, så rummet hverken bliver for stort eller for lille til selskabet. Takket være lysindfaldet fra de store vinduespartier virker festlokalerne dog alle rummelige og luftige uanset deres faktiske størrelse.

Vejle Center Hotel er et oplagt valg til alle slags fester. Vi har stor erfaring i at arrangere både mindre selskaber og store fester, herunder bryllupper, dåbsfester, konfirmationer, jubilæer, fødselsdage og andre mærkedage – og vi gør altid vores ypperste for at opfylde dine ønsker.

Kommer I eller jeres gæster langvejs fra, stiller vi naturligvis gerne værelser til rådighed på hotellet. Vi kan tilbyde 135 dejlige dobbeltværelser og to juniorsuiter til en favorabel pris. Næste morgen kan I nyde en dejlig morgenbuffet og få en god afslutning på festen sammen med jeres gæster.
Vi tager forbehold for udsolgte værelser og opfordrer til at bestille i god tid, så I og jeres gæster er sikret tag over hovedet og en mindeværdig og festlig weekend på Vejle Center Hotel.

Lad os stå for det praktiske

En fest er noget, man bør se frem til med sommerfugle i maven og glæde sig til. Det er imidlertid ofte lettere sagt end gjort med tanke på alle de forberedelser, der går forud for en god og vellykket fest: udsendelse af invitationer, leje af festlokale, planlægning af menuen, indkøb af drikkevarer, borddækning, musik osv.. Først når forberedelserne er på plads, og alt er klappet og klar, kan man begynde at slappe af og glæde sig til selve festen. Det kender vi godt.

Hvorfor ikke i stedet overlade forberedelserne til os? Lad os stå for at booke det rette festlokale, planlægge menuen og pynte festlokalet op efter dine ønsker, så du I stedet kan koncentrere dig om at udsende invitationerne og glæde dig til en dejlig dag sammen med dem, du holder af. Den vigtigste forudsætning for en god fest er trods alt selskabet – uden de rette mennesker at dele og fejre dagen sammen med, bliver den sjældent særlig mindeværdig.

På Vejle Center Hotel har vi både større og mindre festlokaler til alle lejligheder. Ønsker I at se festlokalet, inden I booker?
Ring blot til os på telefon 76 43 67 00 og bestil en rundvisning.

 

Når datoen for festen er fastsat og festlokalet samt eventuelle værelser er booket, afholder vi et møde, hvor vi snakker om ønsker til menuen, borddækning, oppyntning m.m..
Ud fra dine ønsker udvælger vores blomsterdekoratør en smuk buket af blomster og afstemmer farverne efter dit valg af duge, servietter og lys. Vores dygtige køkken præsenterer er bredt udsnit af sæsonaktuelle retter, og er der særlige ønsker til menuen, forsøger vi selvfølgelig at efterkomme dem.

Er I over 15 personer, anbefaler vi en af vores festpakker, som blandt andet indeholder:

En tre retters menu sammensat ud fra dine ønsker og livretter.
Blomster, duge, servietter og lys.
Planlægning og arrangering af festen i overensstemmelse med dine ønsker.

Lad os stå for at skabe de perfekte rammer om jeres fest – så I i stedet kan glæder jer til og se frem mod festen med forventning og spænding.
Vi ordner alt det praktiske og bevarer overblikket for dig.