Gør dit gavekort til Vejle Center Hotel personligt

Alle gavekort er unikke

Du kan bestille gavekortet til din e-mailadresse eller som et flot gavekort, der sendes til dig med posten. Du har mulighed for at indsætte en personlig hilsen og et billede, som kommer med på gavekortet. Giv en, du holder af, en oplevelse, som giver gode minder.
Alle gavekort er unikke – altid med et flot logo samt en fin beskrivelse af indholdet.

Dit gavekort bliver leveret i en flot, sort gavekuvert med smuk håndbundet sløjfe af rustik snor.
Har du skrevet en personlig hilsen, er den vedlagt gavekortet.
Gavekortet er trykt på eksklusivt A5-kvalitetspapir i farven elfenben, hvilket giver et smukt udtryk.

Modtag på e-mail og print selv

Vælger du at få gavekortet sendt pr. e-mail, modtager du, straks efter du har foretaget dit køb, en e-mail, hvori dit gavekort er vedhæftet.

Giv gavekort

Oplev Vejle helt tæt på

Vi er faktisk ret heldige!

Heldige at bo i dejlige Danmark, hvor naturen er så smuk.
Vejle har vi den skønneste natur. Her har du rig mulighed for at finde ro og nyde omgivelserne under dit besøg. Når du er på hotellet, er du allerede placeret midt i naturen og midt på en af Vejles mange vandreruter ved Vejle Ådal.

Oplevelser og attraktioner

Vejle er en god destination for dig, der gerne vil gå på opdagelse og besøge en eller flere af de mange attraktioner og seværdigheder i Vejle og omegn.

Gavekort til hotelophold

Et gavekort til Vejle Center Hotel giver dig adgang til et ophold fyldt med nærvær på et hyggeligt hotel med sjæl. Et gavekort kan byde på helt fortryllende oplevelser, som vi glæder os til at byde dig velkommen til.

Gavekort til weekendophold
Et gavekort til et hyggelig weekendophold vækker glæde hos de fleste. Det vækker tanker om en masse gode oplevelser, I kan se frem til sammen. Men vi vil gerne give dig mulighed for at gøre lidt mere end det. Hos Vejle Center Hotel tilbyder vi, at du kan sætte dit helt eget præg på dit gavekort. Du kan skabe dit eget personlige gavekort ved at indsætte et billede og skrive en personlig hilsen til modtageren. Vil du vælge at gøre lidt ekstra ud af det, er vi ikke i tvivl om, at det kan frembringe endnu større glæde. Når du køber et hotel ophold gavekort til en du holder af, investerer du i en god oplevelse. Du kan vælge mellem at få gavekortet sendt som en e-mail eller som et fint gavekort i en gavekuvert.

Med et gavekort til et hotelophold fra Vejle Center Hotel kan du købe en dejlig oplevelse for hele familien. Et hotelophold ved Vejle Center Hotel byder på aktiviteter for både børn og voksne.

Det er med garanti en oplevelse, der skaber ro og får smilene frem på de flestes ansigter. Her har du mulighed for at skrue helt op for afslapningen, udforske Vejle by eller nyde den flotte natur rundt om hotellet.
Vi ønsker, at du føler dig hjemme, og kan nyde de ting, du sætter pris på. Hotellet har en god beliggenhed, og du har derfor nem adgang til både by og skov.

Et oplevelses gavekort er en oplagt gavemulighed for dig, der vil forkæle familien, din partner eller andre, der trænger til en dejlig oplevelse.

Vi tager hånd om dit gavekort ophold

På Vejle Center Hotel bliver du mødt af en familiær stemning med plads til både børn, unge og ældre. Vi tager godt imod dig og dine ønsker.

Vi ønsker at holde et højt serviceniveau, og går derfor op i at yde god kundeservice. Vi hjælper med at indløse dit gavekort til hotelophold, og finder frem til det hotelophold, der passer perfekt til dig. Vi ønsker dig det bedste ophold på Vejle Center Hotel, og arbejder for at gøre det til en mindeværdig oplevelse for dig.