På Vejle Center Hotel finder du 137 lyse, gode værelser, heraf 2 suiter, 7 mødelokaler og 11 grupperum.
Vi tilbyder overnatning med morgenmad og flere forskellige ophold med både 2-og 3-rettersmiddag i restauranten. Foran hotellet er der 300 gratis parkeringspladser.

Book en uforpligtende hotelrundvisning på Vejle Center Hotel og se alle vores skønne lokaler.
Så kan du også være med til at vælge det, der egner sig bedst til det arrangement, du har i tankerne.

Vi glæder os til at vise dig Vejle Center Hotel

Forud for mødet sørger vi selvfølgelig for opsætning af al teknisk udstyr og andre praktiske forberedelser og tilbyder både forplejning og overnatning alt efter mødets varighed.

Det kan imidlertid være svært at forestille sig, hvordan et møde, en konference eller et kursus på Vejle Center Hotel kan se ud uden at have set hotellet og omgivelserne først. Derfor tilbyder vi en uforpligtende hotel rundvisning på Vejle Center Hotel, hvor du får mulighed for at danne dig et indtryk af stedet. Vi bestræber os altid på at imødekomme dine ønsker og behov bedst muligt og skabe en god og personlig relation fra første møde, så samarbejdet forløber uden gnidninger. For os er det et succeskriterium, at du føler dig velkommen fra det øjeblik, du træder ind på hotellet. En hotel rundvisning er en god måde at se hinanden i øjnene og afstemme forventninger på inden en eventuel samarbejdsaftale.

På Vejle Center Hotel har vi mange års erfaring i at tilrettelægge både korte og længerevarende møder. Det giver dig frihed til at koncentrere dig om mødedagsorden og andre mødeaktiviteter som for eksempel en gåtur i Vejles skønne naturområde.

Gitte Habekost Koch

Hoteldirektør / Konference +45 7643 6700 E-mail: gitte.h@vejlecenterhotel.dk

Thomas Hoffmann

Senior Key Account Manager +45 2137 6812 E-mail: business@vejlecenterhotel.dk

Skriv dine ønsker til os