Få en rundvisning på hotellet

Vejle Center Hotel ligger tæt på på både motorvej E45 og Vejle Station, så det er let at komme til og fra, uanset hvor i landet I kommer fra. Der er gratis parkering foran hotellet, og med lyntoget tager det under to timer at komme fra Høje Taastrup til Vejle. Samtidig er der ikke langt til hverken by eller natur, hvorfor et møde, en konference eller firmafest på Vejle Center Hotel nemt kan kombineres med oplevelser og aktiviteter i naturen eller midtbyen.

Som gæst på hotellet kan du nyde den fantastiske udsigt til naturen og samtidig nyde godt af hotellets centrale placering. Der er gratis parkering ved hotellet. Uanset anledning har vi altid fokus på service og detaljernes betydning.

Hotelrundvisning

Skal I afholde konference eller fejre en større begivenhed i firmaet, familien eller vennekredsen? Få en uforpligtende hotelrundvisning på Vejle Center Hotel og bliv klogere på både hotelfaciliteterne og omgivelserne. Vejle Center Hotel ligger centralt i Vejle, midt i Ådalen og kun 10 minutters gang fra Vejle midtby, som rummer oplevelser og aktiviteter for alle aldersgrupper.

Vi tilbyder gratis mødeplanlægning og har mange års erfaring i at afholde både større og mindre arrangementer.
Book en gratis og uforpligtende hotel rundvisning på Vejle Center Hotel i dag på telefon +45 76 43 67 00.

Vi tilbyder forplejning alt efter mødets varighed, og ved døgnmøder kan deltagerne overnatte på et af hotellets værelser. Ønsker du hjælp til mødeplanlægningen, kan du roligt kontakte os.
Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge både små og længerevarende møder. Det giver dig frihed til at koncentrere dig om mødedagsorden og andre mødeaktiviteter som fx en gåtur midt i Vejles skønne naturområde.

Hotelrundvisning på Vejle Center Hotel

Vejle Center Hotel er et 4-stjernet kursus- og konferencehotel med plads til op mod 150 mennesker. Vores i alt 16 møde- og selskabslokaler er takket være store vinduespartier lyse og venlige, og fra plenumlokaler A, B og C er der udgang til en stor sydøstvendt terrasse med udsigt til Vejle Ådal. Her er der mulighed for at trække lidt luft i løbet af dagen og aftenen, få en velkomstdrink og byde eventuelle gæster velkommen til firmafest, konfirmation eller sølvbryllup.

Booker du en uforpligtende hotelrundvisning på Vejle Center Hotel kan du selvfølgelig få lov at se alle vores lokaler og være med til at vælge det, der egner sig bedst til det arrangement, du har i tankerne.
Foruden store, lyse møde- og selskabslokaler rummer hotellet blandt andet:

  • Bar
  • Restaurant
  • 135 dobbeltværelser på 33 m² og 2 juniorsuiter på 50 m²
  • Alt i moderne AV-udstyr
  • Mørklægningsgardiner i mødelokalerne
  • Trådløst internet på hele hotellet
  • Stor hall med sofagrupper til afslapning og uformelt gruppearbejde
  • Gratis parkering foran hotellet

Mange muligheder

Vejle Center Hotel er et alsidigt og hyggeligt hotel med mange muligheder. Det vil I sikkert også erfare efter en hotelrundvisning på Vejle Center Hotel.

Vi har mange års erfaring i at arrangere især konferencer og møder, men vi har også faciliteterne til at huse en rund fødselsdag, en firmafest, en konfirmation eller et sølvbryllup. 

Vores fremragende køkken sammensætter menuen i overensstemmelse med jeres ønsker, og blomsterdekoratøren sørger for at afstemme eventuelle blomster efter valg af duge, servietter og lys. Er der ønske om at overnatte på hotellet efter festen, kan vi stille hele 135 behagelige dobbeltværelser til rådighed.
Vi tager dog forbehold for udsolgte værelser og opfordrer til at bestille i god tid.

Lad os stå for alle de praktiske forberedelser, så I i stedet kan glæde jer til en mindeværdig dag og aften med dem, I holder af.
Den allervigtigste forudsætning for en god fest er trods alt selskabet; uden de rette mennesker at fejre dagen sammen med bliver den sjældent særlig mindeværdig.

Vi glæder os til at vise dig Vejle Center Hotel

Forud for mødet sørger vi selvfølgelig for opsætning af al teknisk udstyr og andre praktiske forberedelser og tilbyder både forplejning og overnatning alt efter mødets varighed.

Det kan imidlertid være svært at forestille sig, hvordan et møde, en konference eller et kursus på Vejle Center Hotel kan se ud uden at have set hotellet og omgivelserne først. Derfor tilbyder vi en uforpligtende hotel rundvisning på Vejle Center Hotel, hvor du får mulighed for at danne dig et indtryk af stedet. Vi bestræber os altid på at imødekomme dine ønsker og behov bedst muligt og skabe en god og personlig relation fra første møde, så samarbejdet forløber uden gnidninger. For os er det et succeskriterium, at du føler dig velkommen fra det øjeblik, du træder ind på hotellet. En hotel rundvisning er en god måde at se hinanden i øjnene og afstemme forventninger på inden en eventuel samarbejdsaftale.

På Vejle Center Hotel har vi mange års erfaring i at tilrettelægge både korte og længerevarende møder. Det giver dig frihed til at koncentrere dig om mødedagsorden og andre mødeaktiviteter som for eksempel en gåtur i Vejles skønne naturområde.

Gitte Habekost Koch

Hoteldirektør / Konference +45 7643 6700

Lise Lissau Thomsen

Receptionschef +45 7643 6770

Skriv dine ønsker til os