TILKØB TIL JERES FEST

Vinmenuer

Husets vine
Velkomstdrink
Husets hvid- og rødvin, ad libitum under middagen
1 glas dessertvin
Pris pr. kuvert kr. 345,-

Når vinene skal have fylde
Velkomstdrink
Velvalgt hvid- og rødvin med lidt mere fylde, ad libitum under middagen
1 glas dessertvin
Pris pr. kuvert kr. 385,-

Når det skal være luksus
Velkomstdrink: Crémant
Vine, der matcher den valgte menu, ad libitum under middagen
1 glas dessertvin
Pris pr. kuvert kr. 445,-

Overnatning for alle

Når der skal holdes fest, er det praktisk, at festlokalerne er nemme at komme til. Vejle Center Hotel ligger tæt på motorvejen og Vejle station. Kommer medarbejderne i bil, er der gratis parkering uden for hotellet. Kommer de med offentlig transport, tager det ca. 15 minutter at gå fra stationen og hen til hotellet.

Vi tilbyder gode overnatningsmuligheder i forbindelse med firmafesten.
Book en overnatning inkl. lækker morgenmad til en favorabel pris.

Enkeltværelse kr. 695,-
Dobbeltværelse kr. 795,-

Vi hjælper med at arrangere den firmafest, I ønsker

Gitte Habekost Koch

Hoteldirektør / Konference +45 7643 6700

Lise Lissau Thomsen

Receptionschef +45 7643 6770

Camilla Ambeck

Send os din forespørgsel

Ønsker I at overnatte på Vejle Center Hotel efter festen, kan vi tilbyde 135 dejlige værelser og to juniorsuiter til en favorabel pris. Næste morgen kan I nyde en dejlig morgenbuffet og få en god afslutning på festen sammen med jeres kolleger. Har du andre forespørgsler, så kontakt os endelig – sammen finder vi den bedste løsning til jer.

Firmafest på Vejle Center Hotel 

Firmafest på Vejle Center Hotel 

Firmafester er en vigtig og traditionsbunden begivenhed i rigtig mange virksomheder, hvad enten der er tale om en julefrokost, en sommerfest, mindre afdelingsarrangementer eller store firmafester for alle ansatte og ægtefæller. Firmafester kan have forskellige formål, oftest handler det dog om at styrke relationerne internt og opleve noget sammen – at få et dejligt minde og sige tak til sine medarbejdere for god indsats.
Det vil vi gerne hylde.

Lad Vejle Center Hotel stå for at arrangere en komplet løsning til firmafesten – vi har faciliteterne til at skabe rammerne om en uforglemmelig aften med dine kollegaer og sørger ovenikøbet for alt det praktiske, så I i stedet kan glæde jer til festen.

 

En firmafest er en vigtig begivenhed. Ofte har festen til formål at ryste medarbejderne sammen på en anden måde end gennem arbejde, skabe et fælles minde og styrke relationerne internt i virksomheden. Derfor skal dagen også helst forløbe efter planen: underholdningen, maden og stemningen skal være i top, og det skal være nemt at komme til og fra festen.

Vejle Center Hotel er centralt beliggende i Vejle, ikke langt fra både motorvejen og Vejle Station. Der er gratis parkering foran hotellet, og fra stationen er der ca. 15 minutters gågang til hotellet. Nemmere bliver det ikke.

 

 

Lad os stå for at arrangere et brag af en firmafest med alle dine kollegaer. Vi har stor erfaring i at arrangere både mindre selskaber og store firmafester – og vi gør altid vores ypperste for at imødekomme dine ønsker. Vores festlokaler er store, lyse og rummelige med udsigt til Vejle Ådal og plads til op mod 150 mennesker. Fra festlokalerne er der udgang til en stor terrasse, hvor I – hvis vejret vel at mærke tillader det – kan byde velkommen og starte firmafesten med en velkomstdrink samt nyde udsigten til Vejle Ådal. Vi sørger for at dække op til fest, pynte op og skabe de fysiske rammer for en god og mindeværdig firmafest.

I samråd med dig sammensætter vores dygtige køkken en sæsonaktuel menu, som rummer noget for enhver smag. Er der særlige ønsker til aftenens menu som for eksempel livretter, vegetarisk eller vegansk forsøger vi selvfølgelig at efterkomme dem bedst muligt. 

Vælg eksempelvis husets buffet til bare 275 kr. pr kuvert. Buffeten indeholder to forretter, tre hovedretter samt tilbehør, forskellige salater baseret på årstidens grønt og to desserter. Vælg dertil én af vores vinmenuer, som alle indeholder en velkomstdrink, vin ad libitum til maden samt ét glas dessertvin. Buffeten er for minimum 20 personer – og vi garanterer, at ingen går sultne hjem.

Kommer I langvejs fra, er der selvfølgelig rig mulighed for at overnatte på Vejle Center Hotel, så I kan læne jer tilbage og nyde aftenen frem for at skulle tænke på, hvordan I mon kommer hjem. Spar taxaturen og book et enkelt- eller dobbeltværelse inklusiv morgenmad til en favorabel pris – og afslut firmafesten på bedste vis sammen med dine kollegaer om morgenbordet dagen efter, hvor I samtidig kan vende gårsdagens begivenheder.

Oprydningen efter firmafesten står vi selvfølgelig for.

Lyse festlokaler ud til åen

Vejle byder på et hav af spændende oplevelser og aktiviteter til firmafesten. Fra Vejle Center Hotel er der udsigt til Vejle Ådal, som blandt andet rummer smuk natur, afmærkede vandrestier og skiltede cykelruter af forskellige længde og sværhedsgrad. Prøv eksempelvis formen af på Danmarks hårdeste cykelbakker eller ræs om kap på et af de mange mountainbikespor i området. Inden for en radius af ca. 70 km fra Vejle centrum, finder I mere end 75 km mountainbikespor og op til 190 højdemeter, I kan udfolde jer på.

Vejle by og Fjord byder ligeledes på et hav af teambuilding-aktiviteter, både for det lille marketingteam og den store virksomhed. I Vejle kan I blandt andet opleve og prøve kræfter med:

  • Poledance
  • Segways
  • Waterballs
  • Croquistegning  
  • Keramikmaling
  • Motorcross
  • Paintball
  • Mountainbike
  • Cykling

…eller opleve en kulturel dag i Vejle med museer, arkitektur og strøgtur. Der er masser af muligheder i og omkring Vejle. Vi kommer gerne med inspiration og forslag til aktiviteter i nærheden og underholdning til firmafesten og hjælper selvfølgelig med planlægningen. Kontakt os i dag på telefon 76 43 67 00 for mere information og inspiration.

Vi glæder os til at arrangere den firmafest, I drømmer om!