MED HJERTET PÅ RETTE STED

På Vejle Center Hotel har vi rigtig mange gæster, der afholder deres kurser, møder og konferencer hos os. De kommer til os igen og igen, fordi de synes, her er dejligt at være. De føler sig hjemme.
Hotellet appellerer i høj grad til kursus- og konferencevirksomheder, til forretningsrejsende og håndværkere, der gerne vil bo centralt. Men uanset, hvilket ærinde du kommer her i, er det vores mål, at du skal have det godt.

På Vejle Center Hotel finder du 137 lyse, gode værelser, heraf 2 suiter, 7 mødelokaler og 11 grupperum. 
Vi tilbyder overnatning med morgenmad og flere forskellige ophold med både 2-og 3-rettersmiddag i restauranten.
Foran hotellet er der 300 gratis parkeringspladser.

Mange hoteller bryster sig af at kunne levere en lækker madoplevelse, gode værelser og de bedste konferencefaciliteter. Det gør vi også. Men hvad er det så, der gør forskellen?

Hos os er det de mennesker, du møder.

Læs om lokalområdet

smilende receptionist på hotel

Her lytter vi til gæsterne – også når de ikke siger noget

Det var lidt af et tilfælde, at Mette Bonde for 15 år siden blev en del af Vejle Center Hotel, hvor hun er receptionist. Lige siden har hun gjort alt for, at gæsterne føler sig rigtig godt tilpas

Selv om foyeren er fyldt med gæster, der har placeret sig rundt i forskellige ”lommer” med varm kaffe eller køligt kildevand, så hviler der en ro over Vejle Center Hotel, som er svær at stikke.

– Vi har det faktisk rigtigt hyggeligt her på hotellet. Både internt personalet imellem, men også i forhold til gæsterne, hvoraf der er rigtig mange stamgæster. Dem får man naturligvis et nært kendskab til, fortæller 57-årige Mette Bonde, der siden 2007 har været ansat som receptionist.

Vi lytter til gæsterne
– Det er jo vigtigt, at man føler sig godt til rette hos os, og det begynder altså i det øjeblik, at man træder inden for på matriklen. Ja faktisk kan det jo allerede begynde via en telefonsamtale, så vi har hele tiden fokus på at have ja-hatten og det store smil på. Det er sådan en selvforstærkende faktor, som også hjælper på ens eget humør, forklarer Mette Bonde.

På hotellet er der et bredt spekter af gæster. Børnefamilierne fylder meget i ferieperioder og weekender, og i hverdagene er det mere kursister og firmakunder, som indtager de små 130 værelser, som Vejle Center Hotel rummer på de i alt fire etager, hvis vi tæller kælderen med.

– Jeg føler, at vi er lidt anderledes her på Vejle Center Hotel. Vi kan både grine og græde sammen med gæsterne, og det handler om, at vi tager dem alvorligt, og at vi lytter til, hvad de siger. .

Vi er nede på jorden, og det kan gæsterne godt lide. Vi har plads til alle, og alle skal føle sig godt tilpas hos os.

Vi er også et hotel i børnehøjde

På Vejle Center Hotel elsker vi at få vores gæster til at føle sig hjemme og ikke mindst de yngste gæster.
Når du træder indenfor på hotellet, mærker du straks den gode stemning og følelsen af at være "hjemme".
Her må børnene hoppe i sengene og vi serverer alle livretter.

Velkommen på Vejle Center Hotel.

På Vejle Center Hotel får du altid høj service fra det allerbedste personale

Gitte Habekost Koch

Hoteldirektør / Konference +45 7643 6700 E-mail: gitte.h@vejlecenterhotel.dk
camilla ambeck

Camilla Ambeck

Thomas Hoffmann

Senior Key Account Manager +45 2137 6812 E-mail: business@vejlecenterhotel.dk

Anna Spasova

Handicapvenligt hotel

FAMILIEEJET HOTEL

En del af Munkebjerg Gruppen

Vejle Center Hotel er ejet af familien Geschwendtner. De tre søskende, Jette, Hans og Jens Geschwendtner, ejer også Munkebjerg Hotel.

Læs mere

Vejle Center Hotel og Munkebjerg Hotel har ligeledes fælles salgsorganisation og marketingafdeling.

De tre hoteller er individuelt drevet af hoteldirektørerne, der arbejder tæt sammen.

PRAKTISK INFORMATION

Det er muligt gratis at låne cykler, når du er gæst på hotellet. Vi har naturligvis gratis wi-fi, og parkeringspladserne foran hotellet er også gratis. Børn (2 år og derunder) kan bo gratis på deres forældres værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes. Vejle Center Hotel ligger placeret på Willy Sørensens Plads 3, ved DGI Huset i Vejle. Vi tilbyder gratis parkering ved hotellet. Du skal blot huske en parkeringsbillet i receptionen ved ankomst. På hotellet er der gratis wi-fi. Det kræver ingen kode. For meget ventetid? Lån en cykel, og oplev den smukke natur omkring Vejle. Vi har et fremragende samarbejde med Bike Friends, som stiller cykler til rådighed. Hvis dette falder i din interesse, så skal du blot henvende dig i receptionen.