MED HJERTET PÅ RETTE STED

På Vejle Center Hotel har vi rigtig mange gæster, der afholder deres kurser, møder og konferencer hos os. De kommer til os igen og igen, fordi de synes, her er dejligt at være. De føler sig hjemme.
Hotellet appellerer i høj grad til kursus- og konferencevirksomheder, til forretningsrejsende og håndværkere, der gerne vil bo centralt. Men uanset, hvilket ærinde du kommer her i, er det vores mål, at du skal have det godt.

Mange hoteller bryster sig af at kunne levere en lækker madoplevelse, gode værelser og de bedste konferencefaciliteter. Det gør vi også. Men hvad er det så, der gør forskellen?

Hos os er det de mennesker, du møder. 

FAMILIEEJET HOTEL

En del af Munkebjerg Gruppen

Vejle Center Hotel er ejet af familien Geschwendtner. De tre søskende, Jette, Hans og Jens Geschwendtner, ejer også Hotel OPUS og Munkebjerg Hotel.

Læs mere

Vejle Center Hotel, Hotel OPUS og Munkebjerg Hotel har ligeledes fælles salgsorganisation og marketingafdeling.

De tre hoteller er individuelt drevet af hoteldirektørerne, der arbejder tæt sammen.

Handicapvenligt hotel

PRAKTISK INFORMATION

Det er muligt gratis at låne cykler, når du er gæst på hotellet. Vi har naturligvis gratis wi-fi, og parkeringspladserne foran hotellet er også gratis. Børn (2 år og derunder) kan bo gratis på deres forældres værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes. Vejle Center Hotel ligger placeret på Willy Sørensens Plads 3, ved DGI Huset i Vejle. Vi tilbyder gratis parkering ved hotellet. Du skal blot huske en parkeringsbillet i receptionen ved ankomst. På hotellet er der gratis wi-fi. Det kræver ingen kode. For meget ventetid? Lån en cykel, og oplev den smukke natur omkring Vejle. Vi har et fremragende samarbejde med Bike Friends, som stiller cykler til rådighed. Hvis dette falder i din interesse, så skal du blot henvende dig i receptionen.

På Vejle Center Hotel får du høj service fra det allerbedste personale

Gitte Habekost Koch

Hoteldirektør / Konference +45 7643 6700

Jesper A. Sørensen

Hotelchef / Konference +45 7643 6700