Velkommen på Vejle Center Hotel

Der findes mange gode grunde til at tage på et hotelophold i Danmark.

På Vejle Center Hotel oplever du altid en afslappende og hyggelig atmosfære, og hotellets centrale beliggenhed tæt på både by og natur gør, at det er nemt at få gode oplevelser sammen. Der tager blot 10 minutter at spadsere til Vejles spændende bymidte med gågader, restauranter og hyggelige caféer.

I Vejle og omegn er der også et hav af aktiviteter for børn. Der er fx Økolariet, hvor der er gratis adgang. Og så er der en masse sjove aktiviteter i DGI Huset, som ligger lige ved siden af hotellet. Desuden er det let at køre de 35 km til Billund, hvor LEGO House, Legoland og Lalandia ligger, eller køre til Givskud ZOO. Der er også museet i Kongernes Jelling med spændende eventyr og historier for både børn og voksne, og tilmed gratis entré.

OPHOLD

HER ER NOGET FOR ALLE

Vejle er desuden et populært rejsemål for cyklister på alle niveauer. Området rummer hele 19 naturskønne og oplevelsesrige ruter af forskellig længde og sværhedsgrad, hvor du både kan prøve formen af på Danmarks hårdeste cykelbakker og nyde en afslappende cykeltur gennem det smukke landskab. På Vejle Center Hotel er det desuden muligt at booke forskellige typer af hotelophold, herunder et cykelophold, som er skræddersyet til alle med interesse for cykling.

Efter en lang dag på farten er det tid til at slappe af, hvile ud og vende dagens begivenheder over en dejlig middag i vores hyggelige restaurant. Vi har sammensat et varieret menukort baseret på lækre råvarer og forkærlighed for god mad, som rummer noget for enhver smag.
Lad roen falde over dig og nyd den smukke udsigt over Vejle Ådal, mens du indtager et veltilberedt måltid sammen med dine nærmeste.

Her er der tid til samvær og nærvær. 

I Vejle kan du gå på opdagelse sammen med dem, du holder af.

Vi glæder os til at være en del af jeres besøg og oplevelse i Vejle. Udforsk de mange attraktioner og seværdigheder. Her er noget for alle – familier og par – for børn og voksne – for de meget aktive og de mere tilbagelænede.

 

Bryan Adams-koncertmenu og ophold

Koncerten med Bryan Adams i Vejle er udsat til  den 29. april 2022, og derfor tilbyder vi selvfølgelig stadig en superlækker koncertmenu og mulighed for overnatning på Vejle Center Hotel.
Vi har parkering lige ved døren og er nabo til Spektrum.

Læs mere

  • 135 dejlige værelser på 33 m2
  • Mørklægningsgardiner
  • Gratis, trådløst internet på hele hotellet
  • Tjek ind alle dage fra kl. 14.00.
  • Tjek ud alle dage senest kl. 11.00.
Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Det kræver ingen kode.

På en solskinsdag er det dejligt at slentre igennem gågaden og sætte jer og drikke en kop kaffe på en fortovscafé, mens I kigger på livet og stemningen i gågaden. I skal også prøve at gå en tur igennem paraplygaden, der hvert år fra april til oktober har en farvestrålende paraplyhimmel. I den nordlige del af gågaden ligger Vejle Midtpunkt. Det er et center, der rummer både restauranter, caféer, barer, konditori, specialbutikker, smørrebrødsforretning, chokolatier mm.

Er I interesserede i arkitektur, skal I opleve Vejle Fjordenhus. Det er Olafur Eliassons ikoniske bygning på Vejles havnefront. Og boligbyggeriet “Bølgen”, der har modtaget et væld af priser siden de første bølgers opførsel i 2009. Det er også en oplevelse at besøge Kulturmuseet Spinderihallerne, der er sammensat af forskellige udstillinger, som beskriver den Vejles spændende historie.

Hvis I er trætte efter dagens oplevelser, er det dejligt at nyde en god middag i vores hyggelige restaurant. Vores varierede menukort er sammensat, så der er noget for enhver smag, og det hele er baseret på årstidens lækre råvarer og en forkærlighed til god mad. Lad roen sænke sig stille og roligt, mens I kan snakke om dagens oplevelser og kigge ud over den smukke Vejle Ådal. Efter middagen er det nemt lige at gå op i seng i et hyggeligt og komfortabelt værelse.

 

 

 

 

Voksne
1
Børn
0