Ophold

HER ER NOGET FOR ALLE

Vejle er desuden et populært rejsemål for cyklister på alle niveauer. Området rummer hele 19 naturskønne og oplevelsesrige ruter af forskellig længde og sværhedsgrad, hvor du både kan prøve formen af på Danmarks hårdeste cykelbakker og nyde en afslappende cykeltur gennem det smukke landskab. På Vejle Center Hotel er det desuden muligt at booke forskellige typer af hotelophold, herunder et cykelophold, som er skræddersyet til alle med interesse for cykling.

Efter en lang dag på farten er det tid til at slappe af, hvile ud og vende dagens begivenheder over en dejlig middag i vores hyggelige restaurant. Vi har sammensat et varieret menukort baseret på lækre råvarer og forkærlighed for god mad, som rummer noget for enhver smag.
Lad roen falde over dig og nyd den smukke udsigt over Vejle Ådal, mens du indtager et veltilberedt måltid sammen med dine nærmeste.

Her er der tid til samvær og nærvær. 

I Vejle kan du gå på opdagelse sammen med dem, du holder af.

Vi glæder os til at være en del af jeres besøg og oplevelse i Vejle. Udforsk de mange attraktioner og seværdigheder. Her er noget for alle – familier og par – for børn og voksne – for de meget aktive og de mere tilbagelænede.

 

Værelser

  • 135 dejlige værelser på 33 m2
  • Mørklægningsgardiner
  • Gratis, trådløst internet på hele hotellet
  • Tjek ind alle dage fra kl. 14.00.
  • Tjek ud alle dage senest kl. 11.00.
Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Det kræver ingen kode.
Voksne
1
Børn
0