DAGSMØDE I LYSE LOKALER

Skal I afholde dagsmøde med deltagere fra flere steder i landet? Skal det være nemt og ligetil? Inklusiv forplejning og med mulighed for overnatning? Så er du havnet det rette sted. På Vejle Center Hotel har vi stor erfaring i at arrangere dagsmøder og konferencer af forskellige art, og vi kan også hjælpe dig!

Vi skræddersyr altid dagsmødet til netop dit behov. Som udgangspunkt er følgende dog inkluderet:

 • Plenumlokale inkl. standard-AV-udstyr (PC, storskærmsprojektor, whiteboard og flipover).
 • Isvand i mødelokalet.
 • Formiddagsbuffet med kaffe, te, frisk frugt samt morgenbrød.
 • Frokostbuffet inkl. 1 øl/vand + kaffe og te efter frokost.
 • Eftermiddagsbuffet med kaffe, te, frisk frugt samt udvalg af hjemmebagte kager.
 • Gratis parkeringspladser foran hotellet.

Vi sørger selvfølgelig for opsætning af teknisk udstyr før dagsmødet, så det står klar, når I ankommer til hotellet. I mødelokalet er der som udgangspunkt PC, projektor, whiteboardtavle og flipover. Hvis der er behov for det, er I også velkomne til at benytte vores kopimaskine. Vi hjælper også med at afholde videomøder og lignende for dig, der ønsker opsætning og udstyr til det. Skulle teknikken mod forventning drille i løbet af dagen, har vi altid en AV-tekniker i nærheden.

Samtidig er der ikke langt til hverken by eller natur, hvorfor dagsmødet nemt kan kombineres med oplevelser i naturen eller midtbyen. Lige uden for døren ligger Ådalen, hvor I blandt andet kan køre på mountainbike, cykle, vandre eller løbe en tur i smuk natur, og fra hotellet er der blot 10 minutters gågang ind til midtbyen, hvor I kan mødes til en fyraftensøl efter mødet, hvis der er stemning for det. Her er cafeer, restauranter og barer i alle prisklasser.

Er der behov for overnatning, stiller vi selvfølgelig gerne værelser til rådighed på hotellet.

Dagsmøder

Afhold dagsmøde på Vejle Center Hotel – i store, lyse mødelokaler med udgang til en sydøstvendt terrasse, hvor I kan trække lidt luft i de indlagte pauser. Vi sørger for opsætning af teknisk udstyr og forplejning i løbet af dagen, så I kan koncentrere jer om formålet med med mødet.

Vejle Center Hotel ligger centralt i Vejle med nem adgang fra motorvej E45 og tæt på Vejle Station, så dagsmødet er nemt at komme til og fra, uanset hvor i landet deltagerne kommer fra.

Kontakt os i dag på telefon +45 76 43 67 00 for at høre mere.

Vejle Center Hotel rummer i alt 16 lyse og venlige mødelokaler, som er velegnede til både dagsmøder og konferencer over flere dage. Fra vores plenumlokaler A, B og C er der direkte udgang til en sydøstvendt terrasse med udsigt til Vejle Ådal, hvor I kan trække lidt luft i løbet af dagen. Her er der også rumkøling. Alternativt er det oplagt at pakke de gode gå- eller løbesko i tasken og udnytte de indlagte pauser til at udforske Ådalen. Stierne i området er godt afmærket og varierer i længde, så det er nemt at finde vej og nå tilbage til tiden.

Der er masser af muligheder i området, og vi hjælper selvsagt gerne med at planlægge dagen i overensstemmelse med dine ønsker. 

Udstyr og teknik

Møder og konferencer kræver ofte teknisk udstyr. På Vejle Center Hotel har vi altid en AV-tekniker til rådighed, så det hele forløber uden tekniske problemer eller mangler.
Vi sørger for opsætning af udstyr før alle arrangementer, så alt står klar, når I kommer.
I mødelokalet er der PC, projektor, whiteboardtavle og flipover. I kan også benytte vores kopimaskine, hvis der er behov for det.

Vi hjælper også med at afholde videomøder og lignende for dig, der ønsker opsætning og udstyr til det.

Foruden booking af mødelokale, opsætning af teknisk udstyr og andre praktiske forberedelser tager vi os også af forplejningen i løbet af dagen, så I blot kan sætte jer til bords.
Et godt måltid mad er alfa og omega, når hovedet og hjernen skal på arbejde hele dagen.

Vores dygtige køkken sammensætter en skøn frokostbuffet med noget for enhver smag og serverer både morgenbrød og eftermiddagskaffe, så I ikke går sukkerkolde.

 

Dagsmøde med mange muligheder 

På Vejle Center Hotel har vi gode faciliteter til alle typer dagsmøder, konferencer og kurser, herunder:

 • 4-stjernede møde- og konferencefaciliteter
 • Lyse mødelokaler med plads til op mod 150 mennesker
 • Direkte udgang til sydøstvendt terrasse fra plenumlokaler A, B og C
 • Alt i AV-teknik
 • Mørklægningsgardiner
 • Trådløst internet på hele hotellet
 • Stor hall med sofagrupper til afslapning og uformelt gruppearbejde
 • Mulighed for forplejning og overnatning
 • Gratis parkering foran hotellet
 • Central beliggenhed

Vejle Center Hotel ligger centralt i Vejle, tæt på både motorvej E45 og Vejle Station, så dagsmødet er let at komme til og fra, uanset hvor i landet deltagerne kommer fra.
Der er gratis parkering foran hotellet, og med lyntoget tager det under to timer at komme fra Høje Taastrup til Vejle.

Vi hjælper dig med at afholde en god konference

Gitte Habekost Koch

Hoteldirektør / Konference +45 7643 6700

Lise Lissau Thomsen

Receptionschef +45 7643 6770

Lokaleoversigt