4-stjernede møde- og konferencefaciliteter

På Vejle Center Hotel er der mulighed for at skræddersy og sammensætte en individuel mødepakke.
Vi kan blandt andet tilbyde gode og funktionelle møde- og konferencefaciliteter, central beliggenhed, gratis parkering samt mulighed for forplejning i løbet af dagen og overnatning i lyse, behagelige værelser. Desuden er Vejle Center Hotel nemt at komme til og fra, uanset om mødedeltagerne kommer i bil eller med tog – og med Vejle Ådal lige uden for døren er der rig mulighed for at komme ud i naturen og trække lidt frisk luft i løbet af arrangementet.

Kontakt os i dag på telefon +45 76 43 67 00 for at høre mere om vores mødepakker og dine muligheder for at tilpasse pakken netop det arrangement, du har i tankerne.

Vi tilbyder gratis mødeplanlægning forud for arrangementet og sammensætter mødepakken til dit behov, så du og dine deltage får mest muligt ud af dagen.

Dagsmøder på Vejle Center Hotel

 • Plenumlokale inkl. standard-AV-udstyr (storskærmsprojektor, flipover, whiteboard og PC).
 • Isvand i mødelokalet.
 • Formiddagsbuffet med kaffe, te, frisk frugt samt morgenbrød.
 • Frokostbuffet inkl. 1 øl/vand + kaffe og te efter frokost.
 • Eftermiddagsbuffet med kaffe, te, frisk frugt samt udvalg af hjemmebagte kager.

Læs mere

Konferencedøgn i Vejle

 • Plenumlokale inkl. standard-AV-udstyr (storskærmsprojektor, flipover, whiteboard og PC).
 • Isvand i mødelokalet.
 • Formiddagsbuffet med kaffe, te, frisk frugt samt morgenbrød.
 • Frokostbuffet inkl. 1 øl/vand + kaffe og te efter frokost.
 • Eftermiddagsbuffet med kaffe, te, frisk frugt samt udvalg af hjemmebagte kager.
 • 2-retters konferencemiddag.
 • Overnatning i enkelt-/dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Læs mere

Hold dine møder på Vejle Center Hotel

Skal du holde et eller flere møder, kan du booke mødelokaler på Vejle Center Hotel. Vi tilbyder gode, funktionelle mødefaciliteter, central beliggenhed, gratis parkering, lyse og velindrettede hotelværelser. Vi har restaurant, bar og et højt serviceniveau, som gør vores 4-stjernede kursus- og konferencehotel til et attraktivt sted at holde møder.

Vi tilbyder gratis mødeplanlægning. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at planlægge dine møder, så du og deltagerne får det bedste ud af mødet.

På Vejle Center Hotel har vi mange års erfaring i at sammensætte mødepakker til forskellige behov. Vi har i alt 16 lyse mødelokaler med plads til alt fra 2 til 150 mennesker, restaurant, bar og et højt serviceniveau, som gør vores 4-stjernede kursus- og konferencehotel til et attraktivt sted at afholde dagsmøder, konferencer og kurser.

Samtidig er hotellet centralt beliggende i Vejle tæt på både by og natur og ikke langt fra hverken motorvej E45 eller Vejle Station, hvorfor det er nemt at komme til og fra, uanset hvor I landet deltagerne kommer fra. Der er gratis parkering foran hotellet, og med lyntoget tager det under to timer at komme fra Høje Taastrup til Vejle.

Vi hjælper dig med at afholde en god konference

Afhold konference, dagsmøde eller kursus på Vejle Center Hotel og lad os stå for alle de praktiske forberedelser i forbindelse med arrangementet.
Vi sammensætter mødepakken i overensstemmelse med dine ønsker og er selvsagt til stede på dagen, så alt forløbet efter planen.

En konference er som regel et stort arrangement med mange deltagere, hvor det hele helst skal spille ned til mindste detalje - og det er netop det, vi er her for at hjælpe med.
Kontakt os i dag og lad os sørge for alt det, du har brug for til dit møde. Gitte og Lise sidder altid klar til at hjælpe dig, så du kan afholde dit arrangement med ro i maven.

Gitte Habekost Koch

Hoteldirektør / Konference +45 7643 6700

Lise Lissau Thomsen

Receptionschef +45 7643 6770

Hør om alle mulighederne

Foruden vores store erfaring med booking af møder og konferencer kan vi blandt andet tilbyde:

• 4-stjernede møde- og konferencefaciliteter
• Store, lyse mødelokaler med plads til op mod 150 mennesker
• Direkte udgang til sydøstvendt terrasse fra plenumlokaler A, B og C, hvor I kan trække lidt luft i løbet af dagen
• Alt i moderne AV-udstyr
• Mørklægningsgardiner
• Trådløst internet på hele hotellet
• Stor hall med sofagrupper til afslapning og uformelt gruppearbejde
• Mulighed for god forplejning og overnatning
• Gratis parkering foran hotellet
• Central beliggenhed i Vejle

Forud for arrangementet sørger vi selvfølgelig for opsætning af al teknisk udstyr, så det står klar, når I ankommer til hotellet. I mødelokalet er der som udgangspunkt PC, projektor, whiteboardtavle og flipover samt isvand. Hvis der er behov for det, er I også velkomne til at benytte vores kopimaskine. Booker I en af vores mødepakker, sørger vi desuden for god forplejning i løbet af dagen, så I blot kan sætte jer til bords.

Mødepakke med mange muligheder

Booker I en mødepakke på Vejle Center Hotel, er der rig mulighed for at flytte mødet, konferencen eller kurset udendørs for en stund og få lidt frisk luft til hovedet.

Vejle byder også på et hav af naturskønne oplevelser og aktiviteter, alle i overskuelig afstand hotellet.

Blandt andet er Vejle en populær mountainbike- og cykeldestination, som hvert år tiltrækker mange indenlandske og udenlandske turister.
I området omkring hotellet finder I både stejle stigninger og flade strækninger med fjord, søer, hede, skov og eng, hvor alle kan være med uanset niveau. Medbring egne cykler eller lej cykler på hotellet.

Vejle Ådal rummer desuden mange naturskønne vandreruter af forskellig længde og sværhedsgrad, og ved Vejle Fjord er der mulighed for at prøve kræfter med blandt andet havkajak og forskellige former for vandsport.

 

Handicapvenligt hotel

God adgang

Når I ankommer til hotellet, mødes I af den brede slisk, og når I kommer ind på hotellet, vil I opleve, hvorfor vi har modtaget “God Adgang”-mærket. Vi gør os altid umage.

Dørene ind til alle vores værelser er så brede, at alle kørestole let og bekvemt kan komme ind. Der er ingen kant til brusenichen, og dørene til brusenichen kan åbnes helt. Alt er tænkt for at gøre livet som bl.a. kørestolsbruger så let som muligt.

Samtlige etager kan nås med vores brede elevatorer.

Kort sagt, så er hele hotellet handicapvenligt.