Vi har konferencefaciliteter med fantastisk beliggenhed

Hvis du er på udkig efter nogle fantastiske faciliteter til din næste konference. . nogle lokaler, der samtidig ligger rigtig naturskønt, så er Vejle Center Hotel det perfekte sted.
Vi har nogle af de bedste mødelokaler Vejle kan byde på. Vores konference lokaler har en kapacitet på op til 150 personer. Vejle Center Hotel er både et forretnings-, konference- og familiehotel, og det er placeret midt i Trekantområdet med skøn natur omkring, og samtidig er der kun ca. 10 minutters gang til banegården og Vejles spændende byliv med butiksstrøg, caféer og restauranter.

Her hos os oplever både dig og dine gæster eller deltagere et meget højt serviceniveau, et nærvær og en familiær stemning, som alle møder lige så snart, at de træder ind af døren.
Desuden har hotellet 300 gratis parkeringspladser, så det er nemt for alle at komme til og fra møder og ophold, uden at de skal lede efter parkeringspladser og betale for det. At hotellet også er et familiehotel, skaber en hel særlig afslappet stemning, når dagens møder eller konference er forbi. Det er nemt at gå til Vejles spændende kultur- og byliv og lade bilen stå på parkeringspladsen.

Kontakt os

Book det rigtige konferencelokale til dit møde

De spændende mødelokaler Vejle har, giver dig gode muligheder for at holde din næste konference. Vi har trådløst internet i alle rum. Fra flere af vores konference lokaler er der den skønneste udsigt til det smukke landskab omkring Vejle.

Vores lokaler er ligeledes udstyret med det mest moderne AV-udstyr, og skulle du have brug for noget særligt udstyr eller evt. en anden opstilling, er vi naturligvis parate til at gøre alt, hvad vi kan, for at løse lige netop dit behov.

Vejle Center Hotel råder over 4 plenumlokaler med plads til 50 personer, 6 mødelokaler med plads til 2-20 personer, 5 gruppelokaler med plads til 2-10 personer samt det største lokale med plads til op til 150 personer. En konference i nogle af de bedste mødelokaler Jylland har, kan du nemt arrangere.

Ring til os for leje af mødelokale, og vi aftaler sammen det helt rigtige for dig og dit behov. Herunder kan du se antallet af lokaler, og hvor mange deltagere der kan være i hvert lokale.

4 plenumlokaler med plads til 50 personer
6 mødelokaler med plads til 2-20 personer
5 gruppelokaler med plads til 2-10 personer
Maks. kapacitet i største lokale: 150 personer

Konference over flere dage på Vejle Center Hotel

Det kan også være, at du vil arrangere din næste konference over flere dage. Det er nemt her hos os, hvor vi har 135 værelser og to juniorsuiter. I vores reception står personalet til rådighed hele døgnet. Alle værelser er indrettet med et skrivebord, hvis deltagerne får behov for at arbejde under konferencen. Man kan naturligvis bestille vækning via telefonen, hvis man har behov for det. Virksomhedsmøder og konferencer behøver ikke at være kedelige.

I de skønne mødelokaler Vejle har, kan du fx arrangere næste konference som en kombineret tur med påhæng, hvor der efter konferencen kan være middag og en lille rundtur i Vejle by. Mens konference eller møder finder sted, kan de mænd, koner eller kærester, der ikke skal deltage i mødet, tage på opdagelse i Vejles dejlige natur-, kultur- og byliv.

Et ophold her på hotellet giver desuden entré til DGI Huset Vejle (én adgangsbillet pr. person pr. overnatning). I DGI Huset, der ligger kun 120 meter fra hotellet, kan man benytte sig af både spa, dampbad, fitnessområde og en svømmehal. Der tager kun ca. et minut at gå til DGI Huset fra hotellet. Desuden er der flere forskellige dejlige løberuter, som man kan benytte sig af lige omkring hotellet.

Så når du næste gang tænker mødelokaler Vejle, så har du her det perfekte bud på en succesfuld konference eller et seminar i Vejle mødelokaler, der næppe findes bedre.

3D lokaleoversigt

Vi hjælper dig med at afholde en god konference

Book mødelokale til din næste konference, så du er sikker på, at faciliteterne er på plads, og der er styr på det hele, så alt kommer til at "køre på skinner" uden problemer.
Her på hotellet har vi mødelokaler Vejle kan være stolt af. Vejle er et centralt sted at holde møder og konferencer, når deltagerne kommer fra hele landet. Det at leje mødelokale et sted, hvor folk samtidig kan bo i skønne omgivelser og i gåafstand til en spændende by ... det er det perfekte valg!

Gitte Habekost Koch

Hoteldirektør / Konference +45 7643 6700

Lise Lissau Thomsen

Receptionschef +45 7643 6770

Hør om alle mulighederne

Handicapvenligt hotel

“God adgang”

Du tænker måske over, hvor man kan finde mødelokale Vejle eller omegn, der også er handicapvenligt? På Vejle Center Hotel har vi gjort rigtig meget for, at vores hotel er tilgængeligt for alle. Når man ankommer til hotellet, er der en bred sliske, så det er nemt at komme ind på hotellet i en kørestol.

Vi er blevet belønnet med “God Adgang” mærket for vores handicapvenlige hotel. Alle døre til værelserne er så brede, at en kørestol let kan komme ind og ud. Der er ingen kant til brusenichen, og brusedørene kan åbnes helt. Der er brede elevatorer, så alle etager kan nås uden problemer. Vi har forsøgt at gøre livet så let som muligt for alle. Lej mødelokale på Vejle Center Hotel, og du er sikker på, at alle har mulighed for at deltage.

Kort sagt, så er hele hotellet handicapvenligt.