Nyd morgenkaffen ude af huset

Start søndagen med vores lækre søndagsbrunch, og få en frisk start på dagen. Eller nyd en god frokost eller et godt aftenmåltid på Vejle Center Hotel.

Forkæl dig selv, din familie og dine venner med en lækker brunch, hver søndag serverer kl. 08.00-11.00.
Du kan booke bord til en fødselsdag eller anden hyggelig anledning, men du er også meget velkommen uden bordreservation såfremt I er færre end 6 personer. Hos os er du altid velkommen til en hyggelig søndagsbrunch.
Vi serverer æg, pølser, bacon, pandekager, brød fra Munkebjergs bageri, ost, wienerbrød, jordbæryoghurt, frugt, croissanter, kaffe og te.

På Vejle Center Hotel har vi et overskueligt, men meget repræsentativt vinkort. Det har vi gjort, fordi det skal være nemt for vores gæster at vælge vin, der falder i deres smag.
Vores vinkort indeholder vine fra Frankrig, Italien og Spanien og andre spændende vinlande. På den måde får vores gæster flere valgmuligheder. Det er det, du skal forvente, når du efterspørger vin fra vinkortet.

Det er derfor ikke svært at finde god vin i Vejle. Hvis du og din bedre halvdel trænger til at komme ud og spise, så er vores restaurant på Vejle Center Hotel det oplagte valg. Vores menuer er tilpasset årstiden, og du kan derfor altid regne med lækre retter, friske råvarer og god vin.