Menukort

Serveres kl. 11.30-14.30 mandag til lørdag
  • To slags sild – Karrysalat – Løg – Kapers – Rugbrød – Smør Two sorts of Herring – Curry Salad – Onions – Capers – Rye Bread – Butter kr. 75,-
  • Koldrøget laks – Vagtelæg – Peberrodscreme – Dildolie – Grønt Cold smoked Salmon – Quail Egg – Horseradish Cream – Dill Oil – Herbs kr. 105,-
  • Omelet - Champignon  eller ost – Frisk salat Omelette (Mushrooms or Cheese) – Salad kr. 105,-
  • Cæsarsalat- Sprød salat – Kylling – Parmesan – Bacon – Crutoner – Dressing Caesar Salad – Crispy Lettuce – Chicken – Parmesan – Bacon – Croutons – Dressing kr. 95,-
  • Pasta med grønt – Cremet sauce – Vælg mellem laks og kylling Pasta with Herbs – Creamy Sauce – Choose between Salmon and Chicken kr. 120,-
  • Ostetallerken med økologiske danske oste – Passende garniture Plate with Organic Danish Cheese – Garniture kr. 90,-
  • Dagens kage - Is –  Frugt Cake of the Day – Vanilla Ice Creme kr. 85,-
Serveres kl. 18-21 mandag til lørdag

Forretter

  • Gazpacho – brødcroutoner – friskhakket grønt Gazpacho – Bread Croutons – Freshly Chopped Herbs kr. 95,-
  • Hvide, dampede asparges – håndpillede grønlandske rejer – sauce hollandaise White, Steamed Asparagus – Hand-Peeled Greenlandic Prawns – Sauce Hollandaise kr. 120,-
  • Stegte kammuslinger – variation af ærter Fried Scallops – Variation of Peas kr. 115,-
  • Kalverillette – sprød salat – timianvinaigrette – friterede kapers Rillette of Veal – Crispy Lettuce – Thyme Vinaigrette – Fried Capers kr. 110,-

Hovedretter

  • Skindstegt multe – sauteret sommergrønt – nye, stegte kartofler – sauce hollandaise - Mullet Roasted on the Skin – Sautéed Summer Herbs – Fried Potatoes – Sauce Hollandaise kr. 185,
  • Risotto med ærter – edamamebønner – citronolie (VEGANSK) Risotto with Peas – Edamame Beans – Lemon Oil (VEGAN) kr. 155,-
  • Kyllingeburger – friteret kyllingebryst i sprød briochebolle – guacamole – syltede rødløg – sprød salat – sprøde pommes frites – aioli Chicken Burger – Fried Chicken Breast in crispy Brioche Rolls – Guacamole – Pickled Red Onions – Crispy Lettuce – Crispy French Fries - Aioli kr. 165,-
  • Steak tatar – frisk salat – sprøde pommes frites – urtemayonnaise Steak Tartare – Lettuce – Crispy French Fries – Herb Mayonnaise kr. 165,-
  • Wienerschnitzel – pommes sautées – ærter – smørsauce – citron – kapers – peberrod – benfri sild Wienerschnitzel – Pommes Sautées – Peas – Melted Butter – Lemon – Capers – Horseradish – Boneless Herring kr. 180,-
  • Oksetournedos – stegte portobellosvampe – pommes fondant – Demi Glace med purløg – sæsonens salat med vinaigrette Beef Tournedos – Fries Portobello Mushrooms – Pommes Fondant – Demi Glace with Chives – Salad with Vinaigrette kr. 235,-

Dessert

  • Lun rabarbercrumble – vaniljeis – rabarbershot Warm Rhubarb Crumble – Vanilla Ice Cream – Rhubarb Shot kr. 85,-
  • Jordbær-panna cotta – hyldeblomstsorbet – sprødt Strawberry Panna Cotta – Elder Flower Sorbet – Crumble kr. 85,-
  • Ostetallerken med udvalg danske oste – passende garniture Plate with a Selection of Danish Cheese – Garniture kr. 95,-

Nyd morgenkaffen ude af huset

Start søndagen med vores lækre søndagsbrunch, og få en frisk start på dagen. Eller nyd en god frokost eller et godt aftenmåltid på Vejle Center Hotel.

Forkæl dig selv, din familie og dine venner med en lækker brunch, hver søndag serverer kl. 08.00-11.00.
Du kan booke bord til en fødselsdag eller anden hyggelig anledning, men du er også meget velkommen uden bordreservation såfremt I er færre end 6 personer. Hos os er du altid velkommen til en hyggelig søndagsbrunch.
Vi serverer æg, pølser, bacon, pandekager, brød fra Munkebjergs bageri, ost, wienerbrød, jordbæryoghurt, frugt, croissanter, kaffe og te.