Menukort

Serveres kl. 12-15
  • Rejemad - Rejer – Mayonnaise – Grovbrød – Grønt Prawns – Mayonnaise – Wholemeal Bread – Lettuce kr. 90,-
  • Skiver af koldrøget laks - Wasabicreme – Sprøde salater – Croutoner Slices of Cold-Smoked Salmon – Wasabi Cream – Crispy Lettuce – Croutons kr. 110,-
  • Omelet - Champignon  eller ost – Grøn salat Omelette (Mushrooms or Cheese) – Green Lettuce kr. 110,-
  • Cæsarsalat- Sprød salat – Kylling – Parmesan – Bacon – Crutoner – Dressing Caesar Salad – Crispy Lettuce – Chicken – Parmesan – Bacon – Croutons – Dressing kr. 95,-
  • Pasta med laks - Sæsongrønt – Urter i cremet sauce Pasta – Salmon – Lettuce of the Season – Herbs in Creamy Sauce kr. 115,-
  • Pariserbøf  - med original garniture Fried Beef Tartare with Original Garniture Kr. 148.-
  • Stjerneskud - Dampet og stegt fisk – Rejer – Røget Laks – Dressing – Serveret på ristet brød Shooting Star – Steamed and Fried Fish – Prawns – Smoked Salmon – Dressing – Served on Toasted Bread Kr. 148,-
  • Ostetallerken - med udvalg af Arla Unika-oste med passende garniture Plate with Selected Arla Unika Cheese with Classic Garniture Kr. 95.-
  • Dagens kage- Vaniljeis –  Frugt Cake of the Day – Vanilla Ice Creme kr. 85,-
Serveres kl. 18-21

Forretter

  • Gazpacho – brødcroutoner – friskhakket grønt 95,-
  • Hvide, dampede asparges – håndpillede grønlandske rejer – sauce hollandaise 120,-
  • Stegte kammuslinger – variation af ærter 115,-
  • Kalverillette – sprød salat – timianvinaigrette – friterede kapers 110,-

Hovedretter

  • Skindstegt multe – sauteret sommergrønt – nye, stegte kartofler – sauce hollandaise 185,-
  • Risotto med ærter – edamamebønner – citronolie (VEGANSK) 155,-
  • Kyllingeburger – friteret kyllingebryst i sprød briochebolle – guacamole – syltede rødløg – sprød salat – sprøde pommes frites – aioli 165,-
  • Steak tatar – frisk salat – sprøde pommes frites – urtemayonnaise 165,-
  • Wienerschnitzel – pommes sautées – ærter – smørsauce – citron – kapers – peberrod – benfri sild 180,-
  • Oksetournedos – stegte portobellosvampe – pommes fondant – Demi Glace med purløg – sæsonens salat med vinaigrette 235,-

Dessert

  • Lun rabarbercrumble – vaniljeis – rabarbershot 85,-
  • Jordbær-panna cotta – hyldeblomstsorbet – sprødt 85,-
  • Ostetallerken med udvalg danske oste – passende garniture 95,-

Nyd morgenkaffen ude af huset

Start søndagen med vores lækre søndagsbrunch, og få en frisk start på dagen. Eller nyd en god frokost eller et godt aftenmåltid med Vejle Center Hotels wienerschnitzel.