Send os jeres konfirmationsønsker

Gitte Habekost Koch

Hoteldirektør / Konference +45 7643 6700

Camilla Ambeck

Her finder du de perfekte rammer til afholdelse af konfirmation i Vejle

Har en datter eller søn, som snart skal konfirmeres, så leder du måske allerede efter et dejligt sted at holde konfirmation. Vi står klar til at byde jer velkommen hos Vejle Center Hotel, hvor I finder hyggelige konfirmationslokaler, som sætter de perfekte rammer for en uforglemmelig dag.
Her er også mulighed for overnatning, ligesom vi er leveringsdygtige med en lækker konfirmationsmenu efter eget ønske.

Vi sørger for de perfekte ramme, så jeres konfirmationsfest bliver en uforglemmelig begivenhed. At træde ind i de voksnes rækker kan være en stor ting, og denne fest kræver derfor grundig forberedelse.
Vi tager os af forberedelses delen, så du kan koncentrere dig om at fejre konfirmandens store dag. Lad os hjælpe med borddækning, blomster, servietter og  menu sammensætning og vin.

Fantastiske konfirmationslokaler i Vejle

Vejle Center Hotel er placeret midt i byen i naturskønne omgivelser. Her er plads til leg og spil på plænen foran hotellet og der er spillerum, bordfodbold og bordtennis, hvis der skulle være mindre børn i selskabet.å. Kontakt os i dag, og hør nærmere om jeres muligheder for en fantastisk fejring af konfirmation i Vejle.

Lad os sammensætte menuen efter konfirmandens ønsker. Du kan finde inspiration her på hjemmesiden, hvor du også finder en kontaktformular, som du kan udfylde. Vi kontakter dig indenfor 24 timer, så du kan høre mere om vores fantastiske rammer til jeres konfirmationsfest.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker, så konfirmanden får den fest, som han eller hun ønsker sig. Giv dit barn en uforglemmelig indtræden i de voksnes rækker, og afhold konfirmationsfesten på Vejle Center Hotel.

Selskabsbrochure