En uforglemmelig dag

Har du en datter eller en søn, der snart skal fejres med en uforglemmelig og skøn fest?

Hos Vejle Center Hotel står vi klar til at hjælpe jer både med nonfirmation og konfirmation – uanset hvad I ønsker.
I kan afholde jeres arrangement I hyggelige rammer omgivet af natur og centralt i byen. Skal der være plads til at gæster og børn kan boltre sig, er det også oplagt at holde jeres fest hos os.

• På Vejle Center Hotel finder du 137 lyse, gode værelser.
• Der er plads i vores restaurant til 150 spisende gæster på én gang – og lidt færre, hvis der skal være musik.
• I vores festlokaler har vi plads til selskaber med 80 til 90 gæster.
• Vi har stor erfaring med både det lille, intime selskab og den helt store fest med mange gæster.
• Ved større fester anbefaler vi at bruge vores Monroe Lounge, som kan fungere som et hyggeligt samlingssted efter middagen til dans og til natmaden. Loungen er indrettet som en café med billeder af Marilyn Monroe.
~

Vi gør altid vores ypperste for at skabe de bedste rammer for din konfirmationsfest.
Vi hjælper med at få dækket et flot bord i de farver og nuancer, som I har i tankerne til lige netop jeres fest.
Kommer jeres gæster langvejs fra, er det naturligvis også muligt for dem at overnatte på et af de dejlige og velindrettede værelser.

Dagen efter serveres der en fantastisk morgenmadsbuffet i restauranten og vær også opmærksom på ,at der foran hotellet er 300 gratis parkeringspladser, så det behøver I heller ikke at tænke på.

Mulighederne er mange, og vi er sikre på, at vi sammen kan finde en løsning der passer til jeres ønsker og behov.
Kontakt os på tlf. 76 43 67 00

Send os jeres konfirmationsønsker

Gitte Habekost Koch

Hoteldirektør / Konference +45 7643 6700 E-mail: gitte.h@vejlecenterhotel.dk
camilla ambeck

Camilla Ambeck

Hvordan skal bordet dækkes?

rogn med friskost på tallerken

De perfekte rammer til afholdelse af konfirmation i Vejle

Har du en datter eller søn, som snart skal konfirmeres, så leder du måske allerede efter et dejligt sted at holde konfirmation. Vi står klar til at byde jer velkommen hos Vejle Center Hotel, hvor I finder hyggelige konfirmationslokaler, som sætter de perfekte rammer for en uforglemmelig dag.
Her er også mulighed for overnatning, ligesom vi er leveringsdygtige med en lækker konfirmationsmenu efter eget ønske.

Vi sørger for de perfekte ramme, så jeres konfirmationsfest bliver en uforglemmelig begivenhed. At træde ind i de voksnes rækker kan være en stor ting, og denne fest kræver derfor grundig forberedelse.
Vi tager os af forberedelses delen, så du kan koncentrere dig om at fejre konfirmandens store dag. Lad os hjælpe med borddækning, blomster, servietter og  menu sammensætning og vin.

Fantastiske konfirmationslokaler i Vejle

Vejle Center Hotel er placeret midt i byen i naturskønne omgivelser. Her er plads til leg og spil på plænen foran hotellet og der er spillerum, bordfodbold og bordtennis, hvis der skulle være mindre børn i selskabet.å. Kontakt os i dag, og hør nærmere om jeres muligheder for en fantastisk fejring af konfirmation i Vejle.

Lad os sammensætte menuen efter konfirmandens ønsker. Du kan finde inspiration her på hjemmesiden, hvor du også finder en kontaktformular, som du kan udfylde. Vi kontakter dig indenfor 24 timer, så du kan høre mere om vores fantastiske rammer til jeres konfirmationsfest.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker, så konfirmanden får den fest, som han eller hun ønsker sig. Giv dit barn en uforglemmelig indtræden i de voksnes rækker, og afhold konfirmationsfesten på Vejle Center Hotel.

Selskabsbrochure