Konferencedøgn

Afhold dagskonference på Vejle Center Hotel og lad os stå for de praktiske forberedelser inkl. forplejning og overnatning, så du kan koncentrere dig om formålet med dagen. På Vejle Center Hotel har vi gode faciliteter til alle typer dagskonferencer, herunder store og lyse mødelokaler med udgang til en stor terrasse, lokaler med plads til op mod 150 mennesker, trådløst internet på hele hotellet, moderne AV-udstyr, stor hall med sofagrupper til afslapning og uformelt gruppearbejde, et fremragende køkken og mulighed for overnatning.

Desuden er det nemt at komme til og fra Vejle Center Hotel, uanset om du kommer i bil eller med tog – og med Ådalen lige uden for døren er der rig mulighed for at komme ud i naturen og trække frisk luft i løbet af arrangementet.
Kontakt os i dag på telefon +45 76 43 67 00 for at høre mere om dine muligheder.

Værelser

Vejle Center Hotel ligger centralt i Vejle med udsigt til Vejle Ådal og kun få minutter fra Vejle midtby. Fra mødelokalerne er der udsigt til Ådalen og udgang til en stor terrasse, hvor der er mulighed for at trække frisk luft i løbet af dagen. Takket være de store vinduespartier og det smukke lysindfald er lokalerne lyse, venlige og rare at opholde sig i.
Vi tilbyder desuden:

 • 135 dobbeltværelser på 33 m²
 • To juniorsuiter på 50 m²
 • Alle værelser kan benyttes som både enkelt- og dobbeltværelser
 • Begrænset antal allergi- og handicapvenlige værelser
 • Alle værelser er røgfri

Forud for dagskonferencen planlægger vi dagen i overensstemmelse med dine ønsker og forestillinger og er selvfølgelig til stede på dagen, hvis der mod forventning skulle opstå uforudsete problemer. En konference er som regel et stort arrangement med mange deltagere, hvor tingene skal gå op i en højere enhed – og det er netop det, vi er her for at hjælpe med.

Møde- og konferencefaciliteter

 • Vejle Center Hotel har 4-stjernede konferencefaciliteter
 • Fleksible og lyse faciliteter, som passer til konferencer, møder og kurser
 • Direkte udgang til sydøstvendt terrasse fra plenumlokaler A, B og C
 • 16 lokaler i alt med plads til 2-150 personer
 • Rumkøling forefindes i de store plenumlokale
 • Alt i AV-teknik
 • Trådløst internet på hele hotellet

Men hvorfor ikke gøre dagskonferencen så oplevelsesrig som mulig og indlægge oplevelser og aktiviteter undervejs?

Afholder I konferencedøgn i Vejle, er der blandt andet rig mulighed for at flytte konferencen udendørs for en stund. Vejle byder nemlig på et hav af naturskønne oplevelser og aktiviteter, alle i overskuelig afstand fra Vejle Center Hotel. Lige uden for døren ligger for eksempel Vejle Ådal, som rummer masser af vandre- og cykelruter i smuk og forskelligartet natur.
Stierne i området er godt afmærket og varierer i længde, så det er nemt at finde vej.

Lokaleoversigt

SKI-AFTALE

Vejle Center Hotel er en del af statens indkøbsaftale inden for konferencefaciliteter og hotelovernatning.

Kontakt os for at høre mere

Vi hjælper dig med at holde en god konference

Når I ankommer til hotellet, vil I blive modtaget af vores dygtige og nærværende personale, som vil stå til rådighed under hele konferencedøgnet. For os er det et succeskriterium, at du føler dig velkommen fra det øjeblik, du træder ind på hotellet. Det ligger os meget på sinde at skabe en god og personlig kontakt fra det første møde.

Det er med andre ord næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan et konferencedøgn i Vejle kunne se ud. Kontakt os i dag på telefon +45 76 43 67 00 for at høre nærmere.

Gitte Habekost Koch

Jesper A. Sørensen

Lotte Michaelis-Kjær

Thomas Hoffmann

Key Account Manager +45 2137 6812 E-mail: th@munkebjerg.dk

Lise Lissau Thomsen

Intern salgskoordinator +45 3132 2608 E-mail: llt@munkebjerg.dk