Menu til Mors dag

I Danmark fejrer vi altid Mors dag den anden søndag i maj.
Her hylder vi den allerbedste og den vigtigste kvinde i vores liv – vores mor 🌹

 

Glæd hende med en dejlig aften på Vejle Center Hotel.
Bestil allerede nu, så dækker vi bord, laver en skøn middag og kræset om jer hele aftenen.
~

Mors dag menuen består af:

Hovedret
En hel rødspætte fyldt med grønne og hvide asparges vendt i hummersauce.
Serveret med nye smørstegte kartofler og grillet citron.

Eller

Farseret unghanebryst serveret med grønne og hvide asparges, nye smørstegte kartofler samt sauce supreme.

Dessert
Trilogi af rabarber.
Bestående af rabarber tærte med marengs – rabarber parfait og vanilje pocherede rabarber.
~

Pris pr. person 
Kr. 295,-
Børn under 12 år halv pris | Børn under 3 år gratis

Book bord allerede nu på tlf. 7643 6700, eller send gerne en mail til info@vejlecenterhotel.dk
Vi glæder os til at se dig.

 

Book bord her, og glæd din mor