Menukort

Aften

Serveres i tidsrummet 18.00-21.00


Forretter

Skiver af koldrøget laks – Dildsyltede agurker – Rygeostecreme – Ristet rugbrød kr. 115,-

Oksecarpaccio – Trøffel-/citronmayonnaise – Revet Havgus – Sprøde salater kr. 105,-

Kartoffel-/porresuppe serveret med syrnet fløde – Ristet parmaskinke – Grønne urter kr. 92,-

Cæsarsalat (Romainesalat – Bacon – Havgus – Kyllingebryst – Sprøde croutoner) kr. 98,-

Vegansk: Stegt tofu anrettet på ratatouille kr. 92,-


Hovedretter

Stegt kyllingebryst serveret med confiteret lår – Grøntsagsflan – Langtidsbagt cherrytomat – Sauce jus tilsat persille – Dagens kartoffel kr. 190,-     

Steak af oksefilet (220 g) – Bagt rødløg – Stegte svampe – Bearnaisesauce – Sprøde pommes frites kr. 195,-

Hotellets burger: 200 g hakket oksekød serveret i sprød bolle smurt med estragonmayonnaise – Sprød salat – Bacon – Havgus – Syltet agurk – Løgkompot – Sprøde pommes frites – Mild chilimayonnaise kr. 182,-

Hvedekerneotto tilberedt med squash, cherrytomat og bøgehatte – serveret med stegte kammuslinger og grønne urter. (Kan også serveres som vegansk hertil bagte rødløg og stegt blomkål i stedet for kammuslinger.) kr. 165,-

Dagens fangst: Spørg venligst betjeningen kr. 190,-


Desserter

Creme brulé – Citronsorbet – Crumble kr. 90,-

Lun æbletærte – Karamel – Vaniljeis kr. 95,-

Chokoladebrownie – Frisk frugt – Vaniljeis kr. 95,-

4 slags danske og udenlandske oste serveret med passende garniture kr. 105,-

3 stk. fyldte chokolader kr. 48,-