Menukort

Aften

Serveres i tidsrummet 18.00-21.00

Forretter

Skiver af koldrøget laks – dildsyltede agurker – rygeostecreme – ristet rugbrød DKK: 115.-

Okse carpaccio – trøffelcitron mayonnaise – revet havgus – sprøde salater DKK: 105.-

Kartoffelporre suppe serveret med syrnet fløde – ristet parmaskinke – grønne urter DKK: 92.-

Cæsar salat (romaine salat – bacon – havgus – kyllingebryst – sprøde crutoner) DKK: 98.-

Vegansk: Stegt tofu anrettet på ratatouille DKK: 92.-

Hovedretter

Hotellets burger: 200.gr hakket oksekød serveret i sprød bolle smurt med estragon mayonnaise – sprød salat – bacon – havgus – syltet agurk – løgkompot - hertil sprøde pommes frites og mild chilimayonnaise
DKK: 182.-

Hvedekerneotto tilberedt med squash – Cherry tomat – bøgehatte – serveret med stegte kammuslinger og grønne urter (kan også serveres som vegansk hertil bagte rødløg og stegt blomkål i stedet for kammuslinger) DKK: 165.-

Dagens fangst spørg venligst betjeningen DKK: 190.-

Desserter

4 slags Danske og udenlandske oste serveret med passende garniture DKK: 105.-

3 stk. fyldte chokolader DKK: 48.-