Menukort

Aften

Serveres kl. 18.00-21.00

Forretter

Blomkålssuppe
Ristet skinke – smørstegt blomkål
Cauliflower soup – toasted ham – butter fried 
kr. 95,-

Moules marinées
Blåmuslinger – urter – hvidvin – fløde
Moules marinées – herbs – white wine - cream
kr. 115,-
Som hovedret m/ sprøde pommes frites
Served as a main course with fries
kr. 170,-

Hjemmelavet gravad laks
Dild - sennepssauce
Salmon – dill – mustard sauce
kr. 115,-

Hjemmerørt tatar
Krydret tuille
Tartar – spiced tuill
kr. 115,-


Hovedretter

Farseret unghanebryst
Svamperisotto – brændt kål - urter
Stuffed breast of cockerel – Mushroom risotto - grilled cabbage - herbs
kr. 195,-

Steak af oksefilet (200 g)
Stegte bøgehatte – tomatsalat – sauce bearnaise – samt sprøde pommes frites
Steak (striploin 200 gr.) – bearnaise – fries – Mushrooms – tomato salad
kr. 225,-

Husets burger
Hakket oksekød – salat – tomat/løg kompot-
havgus ost – estragon mayonnaise hertil sprøde fritter og mayonnaise
Hamburger – salad – tomato – onion – Matured cheese terragon mayo – fries with mayo
kr. 185,-

Spicy burger
Som husets burger, men hertil chilimayo – jalapenos
Hamburger – chilli mayo - jalapenos
Kr. 190,-

Bagt kulmule
Blomkålspure – smørstegte jordskokker m/hasselnød – brunet smør
Baked hake – butter fried Jerusalem artichokes with hazelnut – Beurre noisette
kr. 195,-

Helstegt rødspætte
Persille – hvide kartofler – citron – smørsauce
Roasted plaice – parsley – potatoes – lemon – butter sauce 
kr. 165,-
 

Ønskes vegansk eller vegetarisk spørg venligst betjeningen.


Dessert

Chokolade fudge
Hvid ganache – hindbærcreme – crumble
Chocolate fudge – white ganache - raspberry creme - crunch
kr. 95,-

Appelsin fromage
Tuille – vaniljeis
Orange fromage – tuill – vanilla ice cream   
kr. 90,-

4 slags ost, hertil passende garniture
Cheese plate with 4 different cheeses with garnish
kr. 95,

3. stk fyldte chokolader
3 pcs. of filled Chocolates
kr. 45,-