Menukort

Aften

Serveres kl. 18.00-21.00


Forretter

Hummerbisque
Jomfruhummerhaler – Grønne urter
kr. 105,-

Foie Gras-terrine
Syltede figner – Brioche
kr. 125,-

Oksecarpaccio
Krydret mayonnaise – Sprød salat
kr. 105,-

Cæsarsalat
Romainesalat – Bacon – Kylling – Parmesan – Croutoner – Cæsardressing
kr. 98,-


Hovedretter

Unghanebryst Marengo
Skalotteløg – Champignon – Hvidløg – Tomat – Hvidvin – Sprøde pommes frites
kr. 195,-

Steak af oksefilet (220 g)
Fondantkartoffel – Løgringe – Bagt cherrytomat – Pebersauce – Grøn salat
kr. 205,-

Risotto
Ramsløg – Tomat – Svampe – Stegt, røget kammusling
kr. 168,-

Husets oksekødsburger (200 g)
Briochebolle – Tomatiseret dressing – Cheddar – Bacon – Løgkompot – Sprøde salater – Pommes frites – Mayonnaise
kr. 185,-

Dagens fangst
Stegt kål – Puré af brunet løg – Ramsløgs-beurre blanc
kr. 190,-

Fyldt, bagt peberfrugt
Ris – Svampe – Spinat – Tomat – Pimentpesto (vegetarisk)
kr. 165,-

 


Desserter

Cremekaramel – Bær – Sprødt
kr. 90,-

Lun rabarbertærte – Baileys-parfait
kr. 95,-

Ostetallerken med 3 eller 6 stk. europæiske oste – Behørig garniture
kr. 95,-/kr. 125,-

Fyldte chokolader, 3 stk.
kr. 48,-