Vejle Center Hotel

Vejle Center Hotel er et forretnings-, konference- og familiehotel i trekantsområdet, omgivet af skøn natur, med 10 minutters gang til Vejles butiksstrøg og banegård.

Med hjertet på rette sted

På Vejle Center Hotel har vi rigtig mange gæster på kursus og som afholder møder og konference. De kommer til os igen og igen, fordi de synes, her er dejligt at være. De føler sig hjemme.

Hotellet appellerer i høj grad til kursus- og konferencevirksomhed og til forretningsrejsende, der gerne vil bo centralt. Men uanset hvilket ærinde, du kommer her i, er det vores mål, at du skal have det godt.

Mange hoteller bryster sig med at kunne levere en lækker madoplevelse, gode værelser og de bedste konferencefaciliteter. Det gør vi også. Men hvad er det så, der gør forskellen? Gå til møder & konferencer

Hos os er det de mennesker, du møder. 

 

Du møder en familie med sjæl

Dét, der gør Vejle Center Hotel til noget særligt, er først og fremmest vores serviceniveau, nærværet og den familiære stemning, gæsterne bliver indhyllet i allerede fra første besøg.

Vi er ikke bare kolleger her på stedet – vi er familie. En familie med sjæl.

At vi er et mindre hotel gør også, at du ikke forsvinder i mængden. Vi husker dig, og du bliver altid mødt med en høj grad af fleksibilitet. Her dyrker vi ikke den professionelle distance – hverken til vores gæster eller personalet imellem.

Ja, det kan lyde banalt, men vi er meget uhøjtidelige. Der er ikke langt fra tanke til handling.

Ledige stillinger:

Overnatning på Vejle Center Hotel

Vejle Center Hotel tilbyder 135 dobbeltværelser af 33 m2 og to juniorsuiter af 50 m2. Alle værelser er hyggelige, lyse og velindrettede i nordisk stil med sofahjørne, som let kan omdannes til 2 behagelige ekstrasenge.

På alle værelser finder du elkande med kaffe/te, kabel-TV samt badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Alle værelser har telefon og gratis Internet-adgang via trådløst netværk.

Vejle Center Hotel er røgfrit og der er mulighed for at bestille særligt allergi- og handicapvenlige værelser.

Vi tilbyder baggageservice på forespørgsel. 

Book nu

Et hotel i børnehøjde

Børnene kan se frem til masser af gode oplevelser på Vejle Center Hotel. Vi har f.eks. Wii, PlayStation og et legerum med LEGO®.

Så er børnene beskæftiget, mens de voksne slapper af. Og bagefter venter restauranten, hvor vi byder på en særlig børnemenu med alt det, børnene godt kan lide.

Af oplevelser nær Vejle Center Hotel kan nævnes LEGOLAND® og den spændende Givskud Zoo Løvepark med ca. 100 forskellige dyrearter.

Vejle Center Hotel er ligeledes nabo til DGI huset. Vejle Center Hotel, har desuden greenfee aftaler med tre golfklubber tæt på. Se kort over de nærliggende oplevelser