Selv om stemningen er høj, kan man godt være helt nede på jorden

Der er ingen fine fornemmelser på Vejle Center Hotel, hvor det i dén grad er lykkes at skabe nogle rammer, der på alle måder signalerer, at ”her trækker vi vejret helt ned i maven”

Man skal i virkeligheden selv opleve det, før man helt kan forstå det – men fra kælder til kvist emmer Vejle Center Hotel af god tid og masser af plads. Et hotel, hvor det er den gode stemning, der er i højsædet.

Mest iøjnefaldende for den gæst, der første gang træder inden for på hotellet, er naturligvis det store foyer-område, hvor små oaser af sofagrupper, caféborde og arbejdsstationer er placeret med nænsom hånd.

Selv om foyer-området ofte er plastret til med gæster, som enten går til eller fra, eller som tager ophold i baren eller ved bordfodboldspillet, så er lyden behageligt dæmpet. Man mærker simpelthen ikke, hvor mange mennesker, der reelt opholder sig i området.

Det er som om, at det er en selvforstærkende effekt, det der med den gode stemning. At gæsterne mærker, at der ikke er grund til at hæve stemmen, fordi rammerne på Vejle Center Hotel er perfekt afstemt. De forskellige områder er skærmet med smukke grønne planter, flytbare reoler og andet møblement, der i al ubemærkethed sørger for, at der også er mulighed for mere private samtaler og møder.

Her får man lyst til at komme igen
Evnen til at skabe højt humør og god stemning blandt gæsterne, samtidig med at begge ben bevares helt nede på jorden, går igen over hele hotellet. Der er en nærhed, en venlighed og en ordentlighed, som giver gæsten lyst til at komme igen. Og igen.

I den store restaurant er der både mulighed for at sidde samlet i store selskaber – eller spise i tosomhed i et roligt hjørne, hvor den gode a la carte-mad kan indtages i fred, ro og fordragelighed. Efter maden kan man med fordel trække ned i kælderens fine bar, hvor der er plads til at hygge sig med hinanden. Et alternativ kunne være at trække op på værelset, hvor rammerne er lagt til en rolig nat med et kig ud over den nærliggende Vejle Å på den ene side af hotellet – eller mod byens fine skyline mod nord på den anden.

Et besøg på Vejle Center Hotel er et besøg på et klassisk hotel, hvor ord som service, ordentlighed og hjælpsomhed ikke bare er noget, som er skrevet på en folder. Det efterleves af personalet hver eneste dag – og det smitter positivt af på gæsterne.

av mand ordner kabler og smiler

En helt enestående ramme om kurser og konferencer

Evnen til at huse alt fra interne møder og jobsamtaler til større sammenkomster i firma-regi har gjort Vejle Center Hotel til en eftertragtet samarbejdspartner til kurser og konferencer.

Når hele virksomheden har brug for at blive rystet sammen. Når foreningen skal have valgt ny bestyrelse og lagt det kommende år fast. Når der skal indkaldes til et større pressemøde. Eller når der er brug for efteruddannelse i koncernen.

Så er Vejle Center Hotel den oplagte samarbejdspartner, fordi stedet rummer rigtig mange forskellige muligheder i forhold til konferencer, kurser og møder helt generelt.

Med en kapacitet på op til 150 mødedeltagere i samme lokale og dertil hørende bespisnings- og overnatningsmuligheder, er det de færreste virksomheder og organisationer, der ikke bør tage Vejle Center Hotel med i overvejelserne.

For det første er beliggenheden lige midt i Danmark – og bare få minutters kørsel fra både bus- og togtrafik samt motorvejsnettet – nærmest unik. For det andet er rammerne svære at stikke, ikke mindst fordi Vejle Center Hotel med naboen DGI Huset har mulighed for at ekspandere voldsomt i forhold til antal deltagere i de forskellige events.

Med andre ord: Hvis rammerne på hotellet med 15 mødelokaler af forskellig størrelse og plads til samlet set mere end et par hundrede kursister ikke er gode nok, så er der hjælp at hente lige uden for døren. Det er egentlig bare et spørgsmål om at finde ind til den enkelte virksomheds behov. Så skal de nok blive løst.

Et hotel i en helt særlig liga

Det meste kan lade sig gøre på Vejle-hotellet, og indstillingen er, at det, der ikke umiddelbart kan lade sig gøre – det skal nok kunne arrangeres alligevel. Det er netop den fleksibilitet og villighed til at yde service, som placerer Vejle Center Hotel i en helt særlig liga.

Der er naturligvis alt tænkeligt moderne udstyr, der vil være med til at gøre kurset, mødet eller konference optimal. Samtidig giver et arrangement på Vejle Center Hotel også mulighed for, at deltagerne kan tage for sig af de kulinariske fortrinligheder, ligesom en konference naturligvis kalder på, at der bookes blandt de 137 værelser og suiter på hotellet.

Naboskabet med netop DGI Huset giver også gæsterne på hotellet den store fordel, at der er fri entre til diverse faciliteter såsom svømmehal, fitnesscenter og spaområde. Endvidere er Vejle Center Hotel omgivet af smuk og rå natur – man skal bare få skridt udenfor, før man befinder i den ikoniske Vejle Ådal.

Vi er også et hotel i børnehøjde