Selv om Camilla Ambeck er blandt de senest ankomne i personalegruppen på Vejle Center Hotel, så har hun for længst taget den særlige ”ånd” på arbejdspladsen til sig

Vejle Center Hotel er lige så meget en ramme om alt fra barnedåb, bryllupsfester og begravelsessamvær, som det helt naturligt er en ramme om overnatninger.

– En stor del af vores forretningsgrundlag består jo af selskaber i alle afskygninger. Fra den lille konfirmationsfest til det helt store jubilæum. Vi afvikler mange fester i løbet af et år, fortæller Camilla Ambech, der er restaurantchef på hotellet.

Der kan helt uproblematisk køre en håndfuld selskaber på samme tid, og det er der eksempelvis efterspørgsel efter, når der er højsæson for konfirmationer.

– Vi har plads i vores restaurant til 150 spisende gæster på en gang – og lidt færre, hvis der skal være musik. Men i andre lokaler har vi plads til selskaber med 80 til 90 gæster, og der er sådan set ikke opgaver, som vi ikke kan løse, påpeger Camilla Ambech.

Vigtigt at lytte til ønsker og drømme

Ifølge hende er det ekstremt vigtigt at være fleksibel, fordi ønskerne i dag kan pege i mange forskellige retninger.

– Vi skal altid forsøge at sætte os i gæstens sted. Hvad er det, de gerne vil, og hvordan er det, de gerne vil føre deres drømme ud i livet? Så er der nogle ting, der kan lade sig gøre, og nogle gange er der noget, der er umuligt at få til at lykkes. Men det meste kan, erkender Camilla Ambech.

Hun peger også på, at for den enkelte gæst, der har inviteret til 60-års fødselsdag, jamen der kommer der ikke en ny chance.

– Tingene skal bare gå op i en højere enhed på sådan en dag. Selv om det jo på en måde er hverdagskost for os at afvikle et selskab med 85 spisende gæster, fem retter og efterfølgende kaffe, kage og dans, så er det det jo ikke for den, der holder festen. Det skal bare være i orden, og det er det heldigvis også på Vejle Center Hotel, forklarer Camilla Ambech, der roser sine dygtige kolleger for altid at være skarpe.