Sjov i efterårsferien for hele familien

Skal du holde efterårsferie i Danmark?
Så book en skøn overnatning på Vejle Center Hotel – vi elsker at få vores gæster til at føle sig hjemme.

Når du træder indenfor på hotellet, mærker du straks den gode stemning og følelsen af at være velkommen. Derfor glæder vi os til at byde dig og familien velkommen til en hyggelige efterårsferie i Vejle.
Vi er klar i uge 42 med masser af sjove og hyggelige efterårsaktiviteter i og omkring Vejle.

Vi har dejlige, store og børnevenlige værelser, hvor børnene gerne må hoppe i sengene, og restauranten byder altid på veltilberedt mad og drikke, som I kan nyde med udsigt til Vejle Ådal.

Vejle og omegn byder på masser af børnevenlige aktiviteter, herunder Økolariet, hvor der er gratis adgang. LEGO House, MTB for familien på Himmelpind Bike Park og hundredvis af sjove aktiviteter i DGI Huset Vejle, som ligger lige ved siden af hotellet. Desuden er Givskud Zoo åbent i efterårsferien, og museet i Kongernes Jelling, hvor der for øvrigt også er gratis entré, indbyder til spændende eventyr og historiefortælling.

Vi glæder os til at byde velkommen på Vejle Center Hotel – et hotel i børnehøjde.

Her må du hoppe i sengen, OG vi serverer alle dine livretter

I efterårsferien giver vi dig
10 % på opholdet, hvis du booker 2 nætter

Opholdet indeholder:
2-rettersmenu i restauranten begge dage (Vi gør opmærksom på, at restauranten holder lukket for aftenservering søndag den 22. oktober 2023)
• To overnatninger i standardværelse
• Stor morgenbuffet begge dage
• Entrébillet til DGI Huset Vejle. Én adgang pr. person. 

• Gratis parkering foran hotellet

Pris for to voksne og to børn* fra kr. 2.465,-
*Gælder børn til og med 12 år.

Book 2 nætter her

 

Tilbuddet gælder fra den 13. oktober til og med den 21. oktober 2023
Vi tager dog forbehold for udsolgte dage.
Ønskes der kun overnatning uden 2-rettersmenu tilbyder vi også 10 %.

 

Der er masser af oplevelser i nærheden af hotellet. Vejle og omegn byder på et hav af børnevenlige aktiviteter, herunder Økolariet, hvor der er gratis adgang, LEGO House, MTB for familien på Himmelpind Bike Park og hundredvis af sjove aktiviteter i DGI Huset Vejle, som ligger lige ved siden af hotellet. Desuden er Givskud Zoo åbent i vinterferien, og museet i Kongernes Jelling, hvor der for øvrigt også er gratis entré, indbyder til spændende eventyr og historiefortælling.

Vi glæder os til at se dig

Vidste du, at Vejle har de stejleste bakker i Danmark?

I Vejle finder du Danmarks bedste cykelterræn, så hvorfor ikke holde en dejlig cykelferie og bo godt på Vejle Center Hotel. Vejle er Grand Départ-by 2022 og har nogle af de stejleste bakker i Danmark med stigninger på over 21 % og har samtidig nogle af de bedste MTB-spor i Jylland.

SE MERE OM CYKELOPHOLDET HER