Sjov i påskeferien for hele familien

Børn bor gratis

Skal du holde påskeferie i Danmark?
På Vejle Center Hotel elsker vi at få vores gæster til at føle sig hjemme.

Når I træder indenfor på hotellet, mærker I straks den gode stemning og følelsen af at være velkommen. Derfor glæder vi os til at byde dig og familien velkommen til en hyggelig påskeferie i Vejle.

Vi er klar med et dejligt påskeophold fra fredag den 31. marts til mandag den 10. april.

Overnatning for 2 voksne og 2 børn med morgenmad fra kr. 970,-

Vi har dejlige, store og børnevenlige værelser, hvor børnene gerne må hoppe i sengene, og restauranten byder altid på veltilberedt mad og drikke, som I kan nyde med udsigt til Vejle Ådal.
Og der er masser af sjove og hyggelige seværdigheder i og omkring Vejle.

Vejle og omegn byder på masser af børnevenlige aktiviteter, herunder Økolariet, hvor der er gratis adgang. LEGO House, MTB for familien i Himmelpind Bike Park og hundredvis af sjove aktiviteter i DGI Huset Vejle, som ligger lige ved siden af hotellet. Desuden er Givskud Zoo åben, og museet i Kongernes Jelling, hvor der for øvrigt også er gratis entré, indbyder til spændende eventyr og historiefortælling.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Vejle Center Hotel – et hotel i børnehøjde.

 

Her må du hoppe i sengen, OG vi serverer alle dine livretter.

Vi glæder os til at se dig

sød pige leger receptionist og rødhåret dreng står ved siden af

Påskeophold i Vejle

Alle familier trænger til at komme lidt hjemmefra en gang imellem. Hvad med at booke et påskeophold på et hyggeligt familiehotel i Vejle? Hotellet har store og børnevenlige værelser, hvor børn kan få lov at boltre sig, og i restauranten kan hele familien spise en hyggelig middag med udsigt over den smukke Vejle Ådal.

Miniferie i påsken

I kan booke et påskeophold fra fredag den 31.  marts til mandag den 10. april, og i den periode kan børn overnatte helt gratis. Der er masser af ting at opleve for hele familien i og omkring Vejle. Af seværdigheder kan nævnes Økolariet, LEGO House, Givskud Zoo, museet i Kongernes Jelling med gratis entré og DGI Huset i Vejle, der er placeret lige ved siden af hotellet. Desuden er der afmærkede vandrestier i Vejle Ådal, hvor hele familien kan gå på opdagelse i naturen.

Tag på hotel i påsken

En påskeferie Vejle på et hotel i børnehøjde er noget, der kan skabe glæde for alle i familien. At komme lidt afsted og se noget andet og få nogle gode oplevelser sammen, det er noget, der kan give lidt ny energi og overskud til en ellers travl og hektisk hverdag.

Påskeferie ophold for hele familien.
Det er dejligt at træde ind på et hotel, hvor hele familien føler sig velkomne lige fra start til slut. Vejle ligger naturskønt og centralt placeret på landkortet, så det er nemt at komme til fra hele landet uden den store transporttid.

Oplevelsesrig påske i Vejle
Her på Vejle Center Hotel glæder vi os til at byde jer velkomne til en både afslappende og oplevelsesrig miniferie. Om det er en enkelt overnatning eller flere dage I bor her, så vil I mærke den gode og behagelige stemning, der er her.

Vidste du, at Vejle har de stejleste bakker i Danmark?

I Vejle finder du Danmarks bedste cykelterræn, så hvorfor ikke holde en dejlig cykelferie og bo godt på Vejle Center Hotel. Vejle er Grand Départ-by 2022 og har nogle af de stejleste bakker i Danmark med stigninger på over 21 % og har samtidig nogle af de bedste MTB-spor i Jylland.

SE MERE OM CYKELOPHOLDET HER