Sjov i påskeferien for hele familien

Børn kun 100,- pr. nat

Skal du holde påskeferie i Danmark?
På Vejle Center Hotel elsker vi at få vores gæster til at føle sig hjemme.

Når I træder indenfor på hotellet mærker I straks den gode stemning og følelsen af at være velkommen. Derfor glæder vi os til at byde dig og familien velkommen til en hyggelige vinterferie i Vejle.

Vi er klar med et dejligt påskeophold fra fredag den 8. april til tirsdag den 19. april. Der er masser af sjove og hyggelige seværdigheder i og omkring Vejle.

Børn overnatter til kun 100,- pr. nat (normalpris kr. 250,-)

Vi har dejlige, store og børnevenlige værelser, hvor børnene gerne må hoppe i sengene og restauranten byder altid på veltilberedt mad og drikke, som I kan nyde med udsigt til Vejle Ådal.

Vejle og omegn byder på masser af børnevenlige aktiviteter, herunder Økolariet, hvor der er gratis adgang. LEGO House, MTB for familien på Himmelpind Bike Park og hundredvis af sjove aktiviteter i DGI Huset Vejle, som ligger lige ved siden af hotellet. Desuden er Givskud Zoo åbent i vinterferien og museet i Kongernes Jelling, hvor der forøvrigt også er gratis entré, indbyder til spændende eventyr og historiefortælling.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Vejle Center Hotel – Et hotel i børnehøjde.
🐥💛💛🐥

Her må du hoppe i sengen OG vi serverer alle dine livretter

Spar 10% på opholdet ved minimum to nætter

Opholdet indeholder:
2-rettersmenu i restauranten begge dage
• To overnatninger i standardværelse
• Stor morgenbuffet begge dage
• Entrébillet til DGI Huset. Én adgang pr. person. 

• Gratis parkering

Pris for to voksne og to børn* kr. 2.371,-
*Gælder børn til og med 12 år.

Tilbuddet gælder fra den 8. april til den 19. april 2022.
I kan nyde en hyggelig middag i restauranten med udsigt ud til Vejle Ådal.
Vi tager forbehold for udsolgte dage.

 

Der er masser af oplevelser i nærheden af hotellet. Vejle og omegn byder på et hav af børnevenlige aktiviteter, herunder Økolariet, hvor der er gratis adgang.
LEGO House, MTB for familien på Himmelpind Bike Park og hundredvis af sjove aktiviteter i DGI Huset Vejle, som ligger lige ved siden af hotellet. Desuden er Givskud Zoo åbent i vinterferien og museet i Kongernes Jelling, hvor der forøvrigt også er gratis entré, indbyder til spændende eventyr og historiefortælling.

Book dine 2 nætter her

Vi glæder os til at se dig

Vidste du, at Vejle har de stejleste bakker i Danmark?

I Vejle finder du Danmarks bedste cykelterræn, så hvorfor ikke holde en dejlig cykelferie og bo godt på Vejle Center Hotel. Vejle er Grand Départ-by 2022 og har nogle af de stejleste bakker i Danmark med stigninger på over 21 % og har samtidig nogle af de bedste MTB-spor i Jylland.

SE MERE OM CYKELOPHOLDET HER