Sjov i vinterferien for hele familien fra 798,-

Skal du holde vinterferie i Danmark? På Vejle Center Hotel elsker vi at få vores gæster til at føle sig hjemme.

I vinterferien spiser børn op til 12 år gratis i vores restaurant.

Når I træder indenfor på hotellet mærker I straks den gode stemning og følelsen af at være velkommen. Derfor glæder vi os til at byde dig og familien velkommen til en hyggelige vinterferie i Vejle.
Vi er klar i både uge 7 og 8 med masser af sjove og hyggelige vinterferieaktiviteter i og omkring Vejle.

Hvor nogen savner rigtige vintre med smuk sne og frost, giver vores nuværende milde vintre mange flere muligheder for en mindre forfrossen og mere udbytterig vinterferie i Danmark. Det er også noget mindre crowded på danske seværdigheder i vinterferien, end det er på en skipiste, så der er mere ro til at opleve. Vejle Center Hotel giver jer den bedste vinterferie-getaway.

Vi har dejlige, store og børnevenlige værelser, hvor børnene gerne må hoppe i sengene og restauranten byder altid på veltilberedt mad og drikke, som I kan nyde med udsigt til Vejle Ådal.

I år byder vi på forskellige ophold, så I kan tilpasse vinterferien efter jeres smag og ønsker. Skal det være en Familie-miniferie med en 2-rettersmenu, overnatning i dejligt standardværelse og lækker morgenmad? Eller kan vi friste med et mere aktivt Vandrerophold, hvor I kan udforske den smukke natur i Vejle. I kan finde afmærkede vandreruter, fra den korte gåtur på få kilometer til den lange vandretur på flere dages varighed.

Vejle og omegn byder på masser af børnevenlige aktiviteter, herunder Økolariet, hvor der er gratis adgang. LEGO House, MTB for familien på Himmelpind Bike Park og hundredvis af sjove aktiviteter i DGI Huset Vejle, som ligger lige ved siden af hotellet. Desuden er Givskud Zoo åbent i vinterferien og museet i Kongernes Jelling, hvor der forøvrigt også er gratis entré, indbyder til spændende eventyr og historiefortælling.

Vi glæder os til at byde velkommen til jeres drømmeferie på Vejle Center Hotel.

Vejle har de stejleste bakker i Danmark

I Vejle finder du Danmarks bedste cykelterræn, så hvorfor ikke holde en dejlig cykelferie og bo godt på Vejle Center Hotel. Vejle er Grand Départ-by 2022 og har nogle af de stejleste bakker i Danmark med stigninger på over 21 % og har samtidig nogle af de bedste MTB-spor i Jylland.

SE MERE OM CYKELOPHOLDET HER