Sjov i vinterferien for hele familien

Børn bor gratis!

Skal du holde vinterferie i Danmark?
På Vejle Center Hotel elsker vi at få vores gæster til at føle sig hjemme.

Når I træder indenfor på hotellet mærker I straks den gode stemning og følelsen af at være velkommen. Derfor glæder vi os til at byde dig og familien velkommen til en hyggelige vinterferie i Vejle.
Vi er klar i uge 7 med masser af sjove og hyggelige vinterferieaktiviteter i og omkring Vejle.

Børn til og med 12 år bor gratis i vinterferien – max 2 børn på værelset. Er der flere end 2 børn på værelset er prisen kr. 150- pr. barn for en opredning.

Vi har dejlige, store og børnevenlige værelser, hvor børnene gerne må hoppe i sengene og restauranten byder altid på veltilberedt mad og drikke, som I kan nyde med udsigt til Vejle Ådal.

 

Vejle og omegn byder på masser af børnevenlige aktiviteter, herunder Økolariet, hvor der er gratis adgang. LEGO House, MTB for familien på Himmelpind Bike Park og hundredvis af sjove aktiviteter i DGI Huset Vejle, som ligger lige ved siden af hotellet. Desuden er Givskud Zoo åbent i vinterferien og museet i Kongernes Jelling, hvor der forøvrigt også er gratis entré, indbyder til spændende eventyr og historiefortælling.

 

Vi glæder os til at byde velkommen på Vejle Center Hotel – Et hotel i børnehøjde.

Book jeres overnatning med morgenmad allerede i dag.

Her må du hoppe i sengen OG vi serverer alle dine livretter

Vi glæder os til at se dig

to piger skåler i gul sodavand

Vidste du, at Vejle har de stejleste bakker i Danmark?

I Vejle finder du Danmarks bedste cykelterræn, så hvorfor ikke holde en dejlig cykelferie og bo godt på Vejle Center Hotel.
Vejle var Grand Départ-by i 2022 og har nogle af de stejleste bakker i Danmark med stigninger på over 21 % og har samtidig nogle af de bedste MTB-spor i Jylland.
Tør du?

 

SE MERE OM CYKELOPHOLDET HER